درس موفقیت از آلبرت انیشتین

۵ درس موفقیت آمیز از آلبرت انیشتین » موفقیت بر اساس شکست و نا امیدی ساخته می شود. ” توماس ادیسون یک تعریف مشابه از موفقیت را با نقل قول معروف خود ارائه کرد، ” من هزاران بار شکست نخوردم، چراغ برق اختراعی هزار مرحله ای بود. ” از جهتی ، بزرگترین اختراع های جهان اغلب  مملو از فاجعه هایی حتی بزرگتر می باشند. این مورد در مورد آلبرت انیشتین نیز صدق می کند، کسی که نام او با نابغه مترادف شده است.

برای بسیاری، انیشتین بزرگترین دانشمندی است که تا به حال زندگی کرده است. اما یک مجموعه منحصر به فرد از نامه ها و مقالات آلبرت انیشتین، تاریخچه ای از تلاش ها و شکست های او را آشکار کرد که انسانیت او را به ما یاد آور می شود. این مقاله نگاهی اجمالی به زیربنای فکری یکی از بزرگترین ذهن های جاودان را ارائه می دهد. بر این اساس، در اینجا پنج درس موفقیت آمیز از آلبرت انیشتین را به شما ارائه می دهیم.

۱- حتی نوابغ هم می توانند گاهی اوقات اشتباه کنند!

اینکه انیشتین یک نابغه محسوب می شود صرفاً به این معنی نیست که همیشه درست می گفت. بهترین نمونه ی این مورد با دلالت متمرکز نظریه کوانتومی قابل ارائه می باشد، اینکه جهان بر اساس احتمالات است، نه قطعیات. قبول این نظریه برای انیشتین بسیار دشوار بود.

۲- خواندن برای تو خوب است!

قطعاً، شما می توانید راجع به هر کتابی بخوانید، اما وقتی کسی در زمان درست، کتاب درست می خواند، این امر می تواند تاثیر ژرفی در دیدگاه او نسبت به زندگی داشته باشد. بنابراین، چه کتاب هایی می توانستند زمینه ساز این امر شوند که انیشتین یکی از بزرگترین نوابغی باشد که تا به حال زیسته است؟ یکی از چنین متونی، مقاله طبیعت انسان نوشته ی دیوید هیوم، یک فیلسوف اسکاتلندی بود.

انیشتین در یکی از مقالاتش، تصدیق کرد که خواندن آن کتاب به او کمک کرد که نظریه ی مشهورش راجع به نسبیت خاص را تدوین کند. این کاری است که خواندن برای شما انجام می دهد؛ کتاب خواندن می تواند به شما کمک کند که ایده های جدیدی را با خواندن راجع به نتایج ، اقدامات ، و تجربه های دیگران تهیه کنید.

درس موفقیت از آلبرت انیشتین

۳- چالش را بپذیر.

یکی از تعریف کننده ترین ویژگی های انیشتین، توانایی او در درک ایده های پیچیده علمی، به واسطه ی تجسم سناریو های غیر عادی اما واقعی بود. او آن را آزمایشات ذهن نامید.

آلبرت انیشتین بسیار اشتباه کرد تا نظریه هایش را اثبات کند. قبل از اینکه در نهایت به معادله معروفش، E = mc2 برسد، که حتی افرادی که از فیزیک متنفرند آن را سخت فراموش می کنند، او همه ی این کار ها را با پایداری و صبر انجام داد.

 انیشتین از خودش سوالاتی می پرسید نظیر، ” آیا کسی بازتاب خودش را در آینه می دید، اگر که با سرعت نور در حال حرکت می بودند؟ اگر چنین است، بازتاب بزرگتر خواهد بود یا کوچکتر؟ ” از طریق تنظیم از این دسته سوالات به طرق مختلف به منظور پاسخگویی به همان ناشناخته ها از زوایای مختلف، او به تدریج از بعضی از پیچیده ترین رازهای جهان پرده برداری می کرد.

او با بیان ” نشانه اصلی هوش دانش نیست بلکه تخیل است.”  اعتبار و رویکردش را محفوظ داشت. قبل از آنکه فرضیاتش به صورت گسترده توسط جامعه علمی پذیرفته شود، انیشتین دهه ها برای تحقیق و تعریف کارش صرف کرد. و زمانی که نظریه های خاص و عمومی اش درباره ی نسبیت ثابت شدند، انیشتین از دنبال کردن چالش های بیشتر و سخت تر دست نکشید.

به عنوان هدف غایی زندگی خود، انیشتین امید داشت که نیروهای الکترومغناطیسی و جاذبه را در یک چهارچوب نظری به صورت واحد درآورد. این تلاش  به یک سری بن بست ها برخورد، که هنوز هم به دست نیامده و یاد آور هوش و بلند پروازی انیشتین است.

سه گام برای اجتناب از تله های موفقیت»  با شناختن تله های موفقیت و آگاهی یافتن می توانید از این دام ها عبور کنید و به موفقیت خود نزدیکتر شوید.

 ۴. ضعف هایت را به توانمندی هایت تبدیل کن.

انیشتین ابراز می کرد که به خاطر سپردن کلمات برایش بسیار دشوار بوده است. متخصصین بیان کرده اند که انیشتین به سندروم آسپرگر (AS) مبتلا  بوده است، یک نوع خفیف تر از اوتیسم. کسانی که به AS مبتلا هستند، کناره گیر از اجتماع و غیر عاطفی بوده و رفتار اجتماعی نا مناسب ابراز می کنند که شامل عدم همدلی با سایرین و فقدان تعامل اجتماعی و احساسی می شود.

 جنبه دیگری از سندروم Asperger علاقه ی مفرط به یک موضوع خاص یا هدف می باشد. بنابراین، در حالی که انیشتین اشتیاق کمی به کارهای اجتماعی از خود نشان می داد، در تنهاییش از توانایی های ذهنی اش استفاده می کرد. بنابراین، با سر به هوایی بچه گانه و کنجکاوی و قدرت تمرکز بی اندازه اش، او جهان را برای ما رمز گشایی کرد.

۵.محیط شما اهمیت دارد.

انیشتین به وضوح در مدرسه و دانشگاه به جایی نمی رسید، چون در آن جا ایده هایش با اساتیدش که بیشتر با قوانین موافق بودند تا خارج از چهارچوب فکر کردن، همخوانی نداشت.

این تا زمانی بود که انیشتین کاری به عنوان کارمند در دفتر ثبت اختراعات پیدا کرد که در این زمان گام های قابل توجه ای را نه تنها در فیزیک ، بلکه همچنین در ریاضی و فلسفه برداشت. نکته اینجاست که، منفی بودن ،منفی بودن را به بار می آورد . هر جا که می خواهید زمانتان را در آن صرف کنید، اطمینان حاصل کنید اطراف افراد مثبتی هستید که بتوانید کنارشان جوهره ی خلاق وجودتان را جاری کنید.

نکته پایانی : کوشش انیشتین بر این بود که نگاه فیزیک دانان به زمان، فضا، جاذبه و نور را تغییر دهد. او به یکی از بزرگترین دانشمندان در تاریخ تبدیل شد، در کنار گالیله و نیوتون. همه ی این ها به این خاطر بود که  او در مقابل تمام کشمکش ها، چه شخصی و چه حرفه ای مقاومت داشت. در حقیقت، انیشتین به شدت نقص داشت. با این حال او هرگز تسلیم نشد چون اراده و عزمش غیر قابل شکست بود.

تانی کال

مدیرنو

  • هوش هیجانی

    طرز فکر افراد موفق

    طرز فکر افراد موفق خیلی از افراد همیشه به دنبال راهی برای دست یابی به موفقیت هستند. گاهی ب…
  • social

    آموزش افزایش مهارت‌های اجتماعی

    آموزش افزایش مهارت‌های اجتماعی شاید بارها پیش آمده باشد که از خودتان بپرسید چگونه می‌توان …
  • Man success

    با درست بودن 80 درصد از کارهایمان، موفق می‌شویم

    با درست بودن 80 درصد از کارهایمان، موفق می‌شویم فیونا گرینوالد، مشاور متخصص اجتماعی ، سخنر…
  • چگونه اراده خود را تقویت کنیم؟

    چگونه اراده خود را تقویت کنیم؟ خیلی از ما ها خوب میدانیم بعضی صحبت ها در در جهت استتار ضعف…
  • استرس

    درمان استرس

    درمان استرس استرس اصولا مانع عملکرد صحیح بسیاری از فعالیت های فیزیکی و روحی افراد میشود. ا…
  • عوامل موثر بر داشتن انرژی روحی و جسمی

    عوامل موثر بر داشتن انرژی روحی و جسمی تا کنون حتما برایتان پیش آمده که موبایل خود را بر رو…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *