به همین دلیل است که جاوااسکریپت در هر مکانی حضور دارد. در حالی که جاوااسکریپت خود به تنهایی خوب است، اما با این وجود انشعابات مختلفی همچون TypeScript بر مبنای این زبان طراحی شدهاند که هیچیک از آنها به اندازه خود جاوااسکریپت موفق نبودهاند. برای بسیاری از توسعهدهندگان جوان هنوز این پرسش مطرح میشود که چرا باید به سراغ یادگیری جاوااسکریپت برویم. تونی اسپیرو بنیانگذار Cosmic JS و کیت موشدلوفسکی یکی از مربیان Coding Dojo پنج دلیل برای یادگیری این زبان مطرح کردهاند.
جاوااسکریپت در هر مکانی حضور دارد
جاواسکریپت زبانی است که از سوی شرکتهای بزرگی همچون لیکدین، گوگل، نتفلیکس و…. مورد قبول قرار گرفته است. این به معنای آن است که شرکتهای بزرگ نه تنها از جاوااسکرپیت استفاده میکنند بلکه بخش اعظمی از برنامههای خود را دو مرتبه و بر اساس جاوااسکریپت بازنویسی کردهاند. این رویکرد به معنای آن است که سرمایهگذاری روی جاوااسکریپت مقطعی نبوده و دستاوردهای مهمی را عاید توسعهدهندگان میکند.
جاوااسکرپیت انعطافپذیر است
جاوااسکرپین یک زبان Front-End نیست، در حقیقت یک زبان Back-End است. معماری این زبان به شکل رویدادمحور و گسترشپذیر بوده که همین موضوع کارایی آن را در مقایسه با رقبایش بیشتر کرده است. مهمترین عاملی که باعث شده جاوااسکرپیت نظر مساعد توسعهدهندگان را به سمت خود جلب کند این است که در هر دو سمت کلاینت و سرور مورد استفاده قرار میگیرد. این زبان به بهترین شکل در برنامهنویسیهای غیر همزمان به یاری شما میآید. همچنین به مرورگر یا سیستمعامل خاصی محدود نیست. پویایی و سازگاری بیش از اندازه از جاوااسکریپت یک زبان ایدهآل ساختهاند.
یادگیری آن ساده است
برای کدنویسی در این زبان تنها به یک برنامه همچون نوتپد و یک مرورگر نیاز دارید. همچنین در زمان برنامهنویسی با جاوااسکریپت ناخودآگاه با کدنویسی HTML و CSS نیز آشنا خواهید شد. دو فاکتوری که رکن اصلی برنامههای تحت وب را شکل میدهند.
اجتماعات آنلاین زیادی برای جاوااسکریپت وجود دارند
با توجه به اینکه جاوااسکریپت به شدت محبوب است در نتیجه گروهها و سایتهای مختلفی در ارتباط با جاوااسکریپت به وجود آمدهاند. ایدهها و کتابخانههای جدید این زبان بهطور مداوم ارائه شده یا بهروز میشوند تا متناسب با نیازهای روز دنیای فناوری به کار گیرند. به همین دلیل است که مشاهده میکنیم این زبان بهطور پیوسته در حال پیشرفت است.
جاوااسکریپت مورد نیاز است
اگر به دنبال آن هستید تا به عنوان یک طراح وب به بازار وارد شدید چارهای ندارید جز اینکه ابتدا جاوااسکریپت را یاد گرفته و در ادامه به سراغ HTML و CSS بروید.