زمانی که قابلیت ویدیو چت یکی از بحثهای داغ اپلیکیشنهای پیامرسان بود، Kik توانست طی یک معامله هوشمندانه اپلیکیشن ویدیوچت Rounds را خریداری کند!
این روزها که تلگرام به اصلیترین برنامه پیامرسان میان کاربران ایرانی تبدیل شده است در آن سوی مرزها پیامرسانهای دیگری سر کاربران اروپایی و آمریکایی را حسابی به خود گرم کردهاند.
Kik نمونهای از پیامرسانهای محبوب آمریکاییها است که بعد از وقوع مشکلات مربوط به اپلیکیشن وایبر، مهمان یکی دو روزه گوشیهای هوشمند ایرانیان هم بود.
کاربران ایرانی نسبت به این اپلیکیشن کاربرپسند وفادار نبودند اما Kik دقیقا بعد از این که از کاربران ایرانی خود قطع امید کرد، جهش بزرگی در کسب وکار خود ایجاد نمود.
اگر چه در حال حاضر Kik صاحب امتیاز پیامرسان Rounds محسوب میشود اما Rounds با قابلیت متمایز خود نسبت به خودِ Kik، پُرطرفدارتر شده است.
درخواستهای پیدرپی کاربران مبنی بر افزودن قابلیت ویدیو چت به اپلیکیشن Kik باعث شد تا برای اولینبار این قابلیت به Kik اضافه شود.
در دسامبر 2016 بود که Rounds پیشنهاد شراکت به سرویس دهندگان اپلیکیشن Kik داد. پس از آن طولی نکشید که مشخص شد Kik این برنامه را در ازا مبلغ نامعلومی خریداری کرده است.
بعد از گذشت یک سال از این شراکت، حال اپلیکیشن ویدیوچت Rounds به فرزنده خوانده پُرافتخار کمپانی Kik تبدیل شده است.
در مطلب امروز هات اپ نیوز مروری موفقیتهای این اپلیکیشن بر پایه ویدیوچت و اهمیت استفاده از آن در میان پیامرسانها داشتیم. پیشنهاد میکنیم به هیچ عنوان این مطلب را از دست ندهید.
معرفی اپلیکیشن ویدیوچت Rounds
Rounds video chat app
اواسط سال 2016 بود که Rounds تغییرات بزرگی را در استراتژی کسب وکار خود ایجاد کرد. دومین اپلیکیشن این کمپانی به نام Booyah منتشر شد و کاربران توانستند در قالب این برنامه به ویدیو چت بپردازند و نظیر واتس اپ و مسنجر فیسبوک، چت کنند.
Booyah از مادر خود پیشی میگیرد
میان اپلیکیشن ویدیوچت Rounds و Booyah رابطه خونی عمیقی برقرار است. زمانی که هنوز Rounds از قابلیت چت ویدیویی برخوردار نبود و تا سال 2009 تنها 50 میلیون کاربر در سطح جهان داشت، Booyah به واسطه ویژگی ویدیو کنفرانس خود خیلی سریع رشد کرد.
میلیونها کاربر به صورت روزانه به طرفداران این برنامه میپیوستند تا بتوانند از دیدار حضوری و همزمان با چت نیز لذت ببرند.
Dany Fishel، بنیانگذار اسرائیلی این برنامه مسیر زیادی را تا دره سیلیکون طی کرد تا بتواند امتیاز این اپلیکیشن را واگذار کند؛ اما این تلاش تا مدت زیادی بینتیجه ماند.
Rounds فرزند خوانده Kik میشود
همانطور که گفته شد بعد از همکاریهای اولیه اپلیکیشن ویدیوچت Rounds و Kik، حدود 60 درصد کاربران از این قابلیت استقبال کردند. Kik هم از این فرصت استفاده کرد و امتیاز Rounds را صاحب شد.
Rounds تاکنون 24 میلیون دلار قیمت گذاری شده است و در حال حاضر در دفتر تل آویو به پشتوانه 35 کارمند فعال، مدیریت میشود.
رشد این برنامه در دو سال اخیر باورنکردنی بوده است و بیش از 300 میلیون کاربر در حال حاضر از قابلیت ویدیو کنفرانس Rounds استفاده میکنند.
Kik بعد از خرید این اپلیکیشن اولین دفتر خارجی خود را در تل آویو افتتاح کرد و توانست منابع مالی 165 سرمایه گذار قدرتمند را جذب نماید.
Rounds: دنیایی متفاوت با اسکایپ
با وجود اپلیکیشنهایی مثل اسکایپ و ایمو شاید تعریف و تمجید از اپلیکیشن ویدیوچت Rounds کمی عجیب به نظر برسد. اما همه چیز در Rounds متفاوت است!
مهمترین قابلیت این برنامه برش تصویر و قرار گرفتن آن در قابی نقرهای است. قابی که کاربر را از توجه به ظاهر و مناسباتی که باعث میشود بهتر به نظر برسد، بینیاز میکند.
در نتیجه بیشترین تمرکز روی صحبتها و دیدن افراد است تا این که از طریق لنز دوربین زیباتر به نظر برسیم!
قابلیت کلیدی بعدی سایز نمایش چهره طرف مقابل در صفحه است. حین مکالمات ویدیویی یک قاب دایرهای شکل کوچک در گوشهای از صفحه میبینید که برخلاف سایر اپلیکیشنها تمام صفحه را پُر نمیکند.
با این اوصاف به نظر میرسد کاربر بتواند همزمان با ویدیو چت از تمام فعالیتهای همزمان مثل ارسال متن یا بازی کردن لذت ببرد.
Fishel، طراح این اپلیکیشن، میگوید: با Rounds کاربر همه چیز را به سادهترین شکل ممکن تجربه میکند و ویدیو چت سرگرم کنندهتر از تصوراتتان خواهد بود.
کلید موفقیت Rounds
کلید موفقیت اپلیکیشن ویدیوچت Rounds از عنوان آن مشخص است. امکان چت ویدیویی اگرچه برای افراد سالمند که معمولا از فرزندان خود دور هستند، لذت بخشتر به نظر میرسد؛ اما نوجوانان بیشتر از هر گروه سنی دیگر جذب چت ویدیویی شدهاند.
تحقیقات صورت گرفته در سال 2013 و میان 20 نوجوان آمریکایی نشان داد که ویدیو چت اغلب خودجوش است و میان چند نوجوان به صورت همزمان صورت میگیرد.
Fishel در ارتباط با اهمیت توجه به قابلیت ویدیو چت میگوید: نزدیک به یک سوم نوجوانان آمریکایی با دوستان خود به صورت واقعی رفت و آمد قابل توجهی ندارند؛ بلکه همه چیز در منزل و به صورت آفلاین بعد از اتمام مدرسه یا دانشگاه صورت میگیرد.
ویدیو چت؛ پاسخی برای تمام نیازهای روزمره
با قابلیت ویدیو چت حل مسائل و تکالیف مدرسه در خانه سادهتر میشود. 10 دقیقه ملاقات جوانان از طریق چت ویدیویی در هر گوشه دنیا و تجربه نوشیدن و در کنار هم بودن مثال زدنی است.
دوستیابی هم با اپلیکیشن ویدیوچت Rounds سادهتر شده و کاربران مبتدی میتوانند از طریق یک اپلیکیشن با دنیای اطراف خود آشنا شوند.
تا چندی پیش Hangouts پاسخ مشترک تمام کسانی بود که به دلیل مسائل کاری و پیشرفت در زندگی از هم دور شده بودند؛ اما هم اکنون اپلیکیشن ویدیوچت Roundss است که پاسخگوی این نیازها خواهد بود.
حتی مسنجر فیس بوک با قابلیت بازی و بخشهای سرگرم کننده خود در برابر این برنامه تعظیم میکند!
Rounds؛ اپلیکیشنی به جای همه
نسل جوان که از کاربران همیشه ثابت گوشیهای هوشمند برشمرده میشوند بیشتر از امثال اپلیکیشن ویدیوچت Rounds استقبال میکنند.
پیشرفتهای اخیر و تغییرات صورت گرفته در این اپلیکیشن باعث شده است تا Rounds جای تمام برنامههای ویدیو کنفرانس نظیر Tribe ،Marco Polo و Houseparty را پُر کند.
بد نیست بدانید Houseparty، رقیب کهنه کار اپلیکیشن Rounds، اخیرا در اپ استور به عنوان محبوبترین برنامه گفتگو ویدیویی شناخته شده و توانست 50 میلیون دلار سرمایه را تا پایان سال 2016 جذب کند. در این برنامه حداکثر تا 6 نفر به صورت همزمان میتوانند به چت ویدیویی بپردازند.
منبع هات اپ نیوز