نگاه کاربران غربی به تغییر و تحولات و محصولات جدید شرکت های کشور چین، نشاندهنده رشد برندهای چینی و تصاحب بازارهای جهانی است. در حالی که بسیاری از شرکتهای بزرگ این کشور در خارج از چین ناشناختهاند، اما هستند کمپانیهایی که با بهترین شرکتهای خارجی در حال رقابتاند. در مطلب امروز، شما را با بهترین برندهای چینی آشنا خواهیم کرد.
چند هفته پیش، 30 مورد از بهترین برندهای چینی توسط شرکت تبلیغاتی WPP منتشر شد و قدرتمندترین برندهای صادراتی کشور چین را رتبهبندی کرد. این لیست، با توجه به امتیازهای کسب شده توسط شاخصهای BrandZ مشخص شده و با درنظر گرفتن چگونگی معناداری، اختلاف و برجسته بودن هر نام تجاری ردهبندی شدهاند.
10. هایسنس (Hisense) | امتیاز: 482
هایسنس یک برند چینی چندملیتی است که محصولاتی الکترونیکی مانند تلویزیون و تبلت تولید میکند. این شرکت محصولات خود را به 130 کشور جهان صادر کرده و 30 درصد از درآمد خود را از کشورهای خارجی کسب میکند.
9. چیتا موبایل (Cheetah Mobile) | امتیاز: 498
این شرکت 7 ساله با تولید نرمافزارهای امنیتی موبایل شناخته شده است. برخی از محصولات مهم این کمپانی چینی، اپلیکیشنهای Battery Doctor، Clean Master و CM Security است. این نرم افزارها ماهانه 634 میلیون کاربر فعال در سرتاسر جهان داشته و بیشتر درآمد خود را از راه تبلیغات در این برنامههای تلفن همراه کسب میکنند.
8. آنکر (Anker) | امتیاز 501
این کمپانی در شهر چانگشا (Changsha) قرار گرفته و لوازم جانبی الکترونیکی مانند هدفون، کابلهای USB و شارژرهای همراه تولید میکند. محصولات این برند در 30 کشور جهان به فروش میرسند.
7. حایر (Haier) | امتیاز: 572
Haier سازنده لوازم خانگی بزرگی مانند یخچال و فریزر، ماشینهای لباسشویی و ظرفشویی است. محصولات این کمپانی چینی در بیش از 100 کشور جهان فروخته میشود و فروش خارجی آنها بیش از یکچهارم درآمد شرکت را از آن خود میکند. سال گذشته، حایر بخش لوازم خانگی جنرال الکتریک را خریداری کرد که باعث میشود بخش قابل توجهی از بازار ایالات متحده را از تصاحب کند.
6. ایر چینا (Air China) | امتیاز: 709
ایرچینا یکی از بهترین برندهای چینی و از قدرتمندترین خطوط هوایی این کشور است. این کمپانی 377 خط هوایی را پوشش میدهد که 98 مورد از آنها بینالمللی است. تجارت خارجی ایرلاین ایر چینا بیش از 30 درصد درآمد این شرکت را تامین میکند.
5. شیائومی (Xiaomi) | امتیاز: 716
شیائومی علاوه بر ساخت گوشی هوشمند، لوازم الکتریکی مختلفی مانند دستبندهای هوشمند و تلویزیون نیز تولید میکند. در سال 2014، کمپانی شیائومی توانست ارزشمندترین استارتآپ لقب بگیرد.
4. الکس تک (Elex Tech) | امتیاز: 923
ممکن است تابهحال اسمی از این شرکت چینی نشنیده باشید اما حتما نام بازی Clash of Kings را شنیدهاید. Elex یکی از بهترین برندهای چینی است و بیش از 50 میلیون کاربر فعال در 40 کشور جهان دارد.
3. علی بابا (Alibaba) | امتیاز: 1047
علی بابا غول تجارت الکترونیک چینی است که توسط جک ما (Jack Ma) تاسیس شده است. ماه گذشته، موسس این شرکت با دونالد ترامپ، رئیس جمهور فعلی ایالات متحده دیدار کرد. در این دیدار، در خصوص ایجاد یک میلیون شغل در ایالات متحده، با فروش محصولات آمریکایی از طریق وبسایت Alibaba مذاکره شد.
2. هواوی (Huawei) | امتیاز: 1256
هواوی یکی از بهترین برندهای چینی و سازنده تجهیزات بیسیم و گوشی های هوشمند ارزانقیمت و مقرونبهصرفه است. در حدود 60 درصد از درآمد این کمپانی به واسطه فروش خارجی و صادرات تامین میشود.
1. لنوو (Lenovo) | امتیاز: 1682
لنوو بهترین و قدرتمندترین برند صادراتی کشور چین و تولیدکننده کامپیوترهای خانگی، گوشی های موبایل، تبلت و تلویزیون های هوشمند است. این شرکت جهت افزایش میزان حضور خود در غرب، در سال 2005 بخش تلویزیون شرکت آی بی ام (IBM) و در سال 2014 شرکت موتورولا را خریداری کرد. در حال حاضر، بیش از 70 درصد از درآمد شرکت لنوو از طریق صادرات محصولات خود به دست میآید.
گجت نیوز