افسردگی حالتی از ناخوشی روح است که با غمگینی، ناامیدی، یاس و حس گناه همراه است و انگیزه و هیجان فرد را نسبت به قشنگ ترین اتفاقات اطرافش کم رنگ می کند. فرد افسرده علاوه بر اینکه دچار مشکلات روحی و روانی می گردد، پس از مدتی دچار مشکلات جسمی و فیزیکی نیز می شود.
در این مجال به بیان تاثیر افسردگی بر بدن و شرح بیماری های جسمانی نشات گرفته از روح ناسالم خواهیم پرداخت…
سردرد
سردرد یکی از دردهایی است که با علل گوناگون رخ می دهد، اما یکی از این دلایل افسردگی است که هنگام صبح و شب شدیدتر می شود و زمانی شروع می شود که عضلات گردن و پوست سر منقبض می گردد.
اختلال در خواب
افراد افسرده یا بیش از حد می خوابند و یا دچار کم خوابی هستند. ممکن است نیمه های شب از خواب بیدار شده و دیگر به خواب نروند.
حس خستگی مفرط
افراد مدام حس می کنند خسته هستند و توانایی انجام ساده ترین کارها را نیز ندارند و دائما ضعف داشته و بیحال هستند.
اختلال در رابطه جنسی
در ادامه مشکلات روحی افراد نیز در روابط جنسی و زناشویی خود دچار مشکل می گردند، به گونه ای که علاوه بر کم شدن علاقه نسبت به ایجاد رابطه، آقایان در عمل نعوظ و زنان دچار خشکی مهبل می شوند.
مشکلات گوارشی
ناراحتی معده یکی از شایع ترین مشکلات این افراد است و ممکن است با بیماری کرون، زخم های گوارشی، اسهال و تهوع نیز همراه باشد.
بروز چاقی و یا لاغری
گاهی اوقات با خوابیدن طولانی مدت، اضافه وزن صورت می گیرد و یا اینکه افراد بدون هیچ دلیلی میلی به غذا خوردن ندارند و دچار کاهش وزن و لاغری مفرط می شوند، که همگی این حالات حتما باید با پزشک مطرح گردد.
از دیگر علائم جسمانی افسردگی
- اختلالات قاعدگی
- گرفتگی عضلات
- درد قفسه سینه
- تغییر اشتها
- یبوست