شیائومی تاریخ طولانی‌ای ندارد. این شرکت که کمتر از 7 سال از افتتاح آن می‌گذرد، به سرعت به یکی از پرفروش ترین و معروفترین برندهای سازنده تلفن همراه در دنیا تبدیل شد. این کمپانی در حال حاضر دارای 8100 کارمند است که بیشتر آنها در چین به کار گرفته شده‌اند، همچنین شیائومی دارای مراکزی در سنگاپور، هند و مالزی است. به دلیل نوآوری و شباهت زیاد رابط کاربری این شرکت به iOS، شیائومی به نام اپل چینی نیز شناخته می‌شود.

 

شیائومی یکی از محبوب ترین برندهای سازنده وسایل الکترونیکی است که در پکن، پایتخت چین قرار دارد و در حال حاضر ششمین تولیدکننده بزرگ گوشی‌های تلفن همراه در دنیاست. این کمپانی در 6 آوریل سال 2010 توسط لی جون (LEI JUN) و به کمک 8 سرمایه گذار دیگر افتتاح شد


نام شیائومی برگرفته از دو کلمه چینی است که معنی آنها “برنج کوچک” یا “ارزن” است. البته این نام به یک ایده‌ی بودایی نیز مربوط می‌شود که به معنی شروع کردن از مسائل کوچک و رسیدن به اهداف بزرگ است. دو حرف MI نیز اشاره به “اینترنت موبایل” و “ماموریت غیر ممکن” دارد.


در 16 آگوست سال 2010 شیائومی اولین نسخه از سیستم عامل اندروید و رابط کاربری مخصوص خود به نام MIUI را عرضه کرد. این رابط کاربری شباهت‌های بسیار زیادی به سیستم عامل اپل دارد و برخلاف سایر نسخه‌های اندروید، دارای صفحه مخصوص اپلیکیشن‌ها نیست.


Xiaomi-Mi3تعداد 15 هزار شیائومی MI3 در کمتر از 2 ثانیه در بازار هند به فروش رسیدند. در آن زمان هیچ گوشی‌ای با این سرعت به فروش نرسیده بود. همچنین شیائومی در سال 2014 با فروش 2.1 میلیون عدد گوشی در یک روز، وارد کتاب رکوردهای گینس شد.


Xiaomi-Mi-TVتلویزیون 49 اینچی با کیفیت 4K شیائومی تنها 650 دلار قیمت دارد. این تلویزیون دارای سیستم عامل اندروید و یک ساب‌ووفر جداست که با بلوتوث به تلویزیون متصل می‌شود. واقعا مشخص نیست که چرا این تلویزیون انقدر ارزان است!


در آوریل سال 2014 شیائومی با پرداخت 3.6 میلیون دلار دامنه MI.COM را خریداری کرد. این بیشترین مبلغی است که در کشور چین بابت خرید یک دامنه اینترنتی پرداخت شده است.


miلوگوی شیائومی دارای یک حرف مخفی است. در صورتی که این لوگو را بصورت سر و ته بگیرید حرف چینی “心” مشاهده می‌شود که به معنی قلب است.


طبق اطلاعات منتشر شده توسط IDC، شیائومی در سال 2014 پس از سامسونگ و اپل سومین تولیدکننده بزرگ تلفن همراه در دنیا بوده است.


xiaomi hqدر پایان سال 2014 این کمپانی با دریافت 1.1 میلیارد دلار از سرمایه‌گذاران مختلف، به گرانترین استارتاپ تکنولوژیک دنیا تبدیل شد. ارزش این کمپانی در آن زمان به 46 میلیارد دلار رسیده بود.


Images-from-the-Xiaomi-Mi-Note-Pros-launch-in-Chinaبه جز کشور چین، این کمپانی در هیچ کجای دنیا دارای فروشگاه نیست و محصولات خود را به صورت اینترنتی به فروش می‌رساند. این استراتژی فروش به شیائومی اجازه می‌دهد تا محصولات خود را با قیمت کمتری به مشتریان ارائه دهد.

 

digiro

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *