مطالعات نشان می دهند که محافظت در برابر چاقی، فشار خون بالا و دیابت در سنین میانسالی ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد. گزارشی از تحقیقات جدید نشان می دهد، میانسالانی که از چاقی اجتناب می کنند و فشار خون و دیابت کنترل شده ای دارند، کمتر از دیگران تجربه نارسایی قلبی را در سال های بعد مشاهده می کنند.
محققان اعلام کردند افراد ۴۵ سال به بالا بدون این ۳ عامل خطر، نسبت به بقیه افراد ۸۶ درصد کمتر به بیماری های قلبی دچار می شوند. این مقاله شواهد بیشتری را برای نشان دادن اهمیت یک شیوه ی زندگی مناسب برای داشتن قلبی سالم ارائه می دهد.
داشتن یک سبک زندگی خوب می تواند به بسیاری از مردم در جلوگیری از فشار خون بالا، دیابت و چاقی کمک کند. این به معنای انجام کارهای لازم از جمله داشتن رژیم غذایی سالم برای قلب و داشتن جسمی فعال و نظارت منظم برای اطمینان از فشار خون سالم و سطحقند خون مناسب، برای حفظ بدن سالم است.
گزارش جدید نشان می دهد در حالی که با افزایش نارسایی های قلبی و درمان آن ها رو به رو هستیم، در وهله اول جلوگیری از نارسایی های قلبی با استراتژی های مؤثر مهم است. نارسایی قلبی زمانی رخ می دهد که قلب دیگر نمی تواند خون را پمپاژ کند و اکسیژن کافی را به سراسر بدن برساند.
مراکز کنترل و پیشگیری از ناراحتی های قلبی می گویند: نیمی از افرادی که به نارسایی قلبی دچار هستند در عرض ۵ سال می میرند. در مطالعه انجام شده که روی بیش از نوزده هزار مرد و زن بزرگسال انجام شده است، مردانی که در ۴۵ سالگی به این فاکتور مبتلا نبودند، تقریباً زندگی سالمی را بعد از ۱۱ سال و زنان بعد از ۱۵ سال تجربه می کنند.
به طور متوسط مردان و زنان بدون داشتن این ۳ خطر، بین ۳۵ تا ۳۸ سال زندگی را بدون نارسایی قلبی می توانند ادامه دهند. از سه عامل خطر پیش بینی شده، به نظر می رسد دیابت بیشترین اثر را دارد.
محققان اشاره کردند که برای لذت بردن از این مزایا، بسیاری از مردم نیاز به تنظیم رفتار های غذایی و ورزشی خود دارند. در نتیجه ما نیاز به ایجاد برخی از تغییر شدید عادات غذایی و فعالیت بدنی داریم. میوه ها، سبزیجات و غلات کامل غذاهای کلیدی شناخته شده برای حمایت از سلامت قلب هستند.
دکترسلام