استفاده از سبک هنرمندان معروف و استایلی که در تغییر چهره اشخاص و منظره ها به کار گرفته می شود سبب شد تا اپلیکیشن Prisma به اپلیکیشن محبوب اپ استور در سال 2016 تبدیل شود. اما عوامل دیده شدن اپلیکیشن ها در بازار و راز 70 میلیونی شدن اپلیکیشن Prisma  فقط در 4 ماه چیست؟

قبل از این که اپلیکیشن Prisma عرضه شود شاید هیچ کس تصور نمی کرد بتوان در قالب گوشی های هوشمند تصاویر خود را به یک اثر هنری باشکوه تبدیل کند.

تعجب نکنید! بسیاری از مردم سالیان دراز به دنبال کشف استعدادهای ذاتی هنرمندان معروفی نظیر ون گوگ، ادوارد مونک و پیکاسو بودند تا بتوانند بخشی از آن را در وجود خود پیدا کنند.

البته ممکن است هنوز هم برخی از کاربران با برنامه ی پریسما یا Prisma آشنا نباشند. Prisma برنامه ای برای ویرایش عکس و ویدئو می باشد که به شکل یک هوش مصنوعی رایگان برای دو سیستم عامل اندروید و iOSS معرفی شده است.

راز 70 میلیونی شدن اپلیکیشن Prisma

Prisma محصول یک کمپانی روسی است که بعد از عرضه در اروپای شرقی در ماه ژوئن 10 میلیون دلار درآمد کسب کرد.

بعد از این که قابلیت های متفاوتی نظیر اعمال فیلتر در حالت آفلاین با Prisma و ویرایشگر ویدیویی حرفه ای مشابه با اپلیکیشن ویرایش ویدیو Vizmato اضافه گردید این اپلیکیشن 700 میلیونی شد که43 میلیون بار دانلود آن مربوط به کاربران اندروید و باقی توسط آیفونی ها انجام شده بود.

تبدیل ویدئو به نقاشی برای کاربران هدف بعدی اپلیکیشن پریسما می باشد که احتمالا در حال حاضر برای برخی کاربران قابل استفاده است.

Moscow استارتاپی است که پشت موفقیت های پریسما قرار دارد. سخنگوی این کمپانی این بار از راز 70 میلیونی شدن اپلیکیشن Prisma می گوید. چکیده ای از این مصاحبه را در قالب معرفی کلی پریسما در مطلب امروز هات اپ نیوز خواهید خواند.

آشنایی با راز 70 میلیونی شدن اپلیکیشن Prisma

how Prisma get to 70 million downloads in 4 months

تیم استارتاپ پریسما از ده نفر تشکیل شده که سرپرست آن ها، Alexey Moiseenkov ، قبلا در کمپانی روسی Yandex and Mail مشغول به فعالیت بوده است.

اگرچه پیش از این که پریسما طراحی شود این کمپانی به فروش افکت های انحصاری و خاص خود می پرداخت اما با هدف کسب درآمد بیشتر اپلیکیشن فوق العاده ی Prisma برای تبدیل عکس به نقاشی های بی نظیر را معرفی کرد.

راز 70 میلیونی شدن اپلیکیشن Prisma

سرمایه های اولیه ی استارتاپ Prisma

Prisma با سرمایه گذاری شخصی به اینجا نرسیده است. راز 70 میلیونی شدن اپلیکیشن Prisma سرمایه گذاری های نامعلوم شرکت تابعه ی دره سیلیکون به نام My.com و البته کمپانی هاستینگServers.com می باشد.

سرمایه گذاری این کمپانی تاثیری فراتر از اهداف مالی داشته و در واقع اعتبار بزرگی برای استارتاپ Prisma محسوب می شد. این کمپانی نه تنها سرور هایش را در اختیار پریسما قرار داد؛ بلکه برای رشد و پیشرفته تر شدن در نسخه های بعدی از آن حمایت نمود.

معرفی مختصر کمپانی Servers.com

Servers.com بیش از یک دهه و از سال 2005 با احداث اولین دیتا سنتر بزرگ در ایالات متحده نسل جدید فضای ابری را به کاربران معرفی کرد. در حال حاضر Servers.com عضوی از هلدینگ XBT و مشغول تغذیه طرح های خود با استفاده از پروژه های توسعه ای و مشارکت در ایده های ارزان قیمتی نظیر استارتاپ Prisma می باشد که سرور های ارزان قیمتی را نیز می طلبند. در واقع اپلیکیشن پریسما ارزش سرمایه گذاری این کمپانی بزرگ را داشته است.

راز 70 میلیونی شدن اپلیکیشن Prisma

ایده های سرمایه گذاری Servers.com

هیچ یک از اپلیکیشن های موجود به پای پریسما نرسیده اند. Aleksey Gubarev مدیر عامل کل هلدینگ XBT می گوید:

ما همیشه به دنبال بهترین راه برای پرورش ایده های جدید هستیم. دانش فنی و تجربیات ما به کمک همه ی استارتاپ های جدید می شتابد.

هرچند که پریسما اولین و آخرین نقطه سرمایه گذاری برای Servers.com نیست اما به عنوان مهم ترین ایده سرمایه گذاری باعث شد تا Prisma Cloud در ادامه ی رونمایی از اپلیکیشن پریسما معرفی شود.

معرفی ابزار Prisma Cloud

Prisma Cloud زیرساخت طراحی شده از جانب سرور برای پردازش تمام داده ها در هوش مصنوعی Prisma می باشد. با استفاده از Prisma Cloud سایر استارتاپ ها می توانند برای رشد برنامه ها و اپلیکیشن های خود از زیرساخت های قدرتمند پریسما با قیمت رقابتی استفاده کنند.

راز 70 میلیونی شدن اپلیکیشن Prisma

راز 70 میلیونی شدن اپلیکیشن Prisma

مهم ترین چیزی که تجربه کاربری افراد در استفاده از اپلیکیشن محبوب پریسما را بهبود بخشید و سبب شد تا در 4 ماه بیش از 70 میلیون بار دانلود شود پردازش سریع تصاویر با حمایت و سرمایه گذاری Servers.com بود.

برای رونق کسب وکار در اینستاگرام و البته افزایش لذت استفاده از این شبکه و شبکه های مشابه پردازش و افکت های مختلف بسیار اثربخش هستند.

کاربران به دنبال چیزهای نو و تازه می گردند و تعامل پریسما با اینستاگرام یکی از دلایل موفقیت سریع آن در این چند ماه بود.

Prisma در مقابل شبکه اینستاگرام

Prisma مدعی است که پردازش تصاویر و افزودن افکت به پس زمینه ی عکس ها با این اپلیکیشن 45 ثانیه سریع تر از ابزارهای پیش فرض اینستاگرام صورت می گیرد.

این 45 ثانیه برای نسل جدید که مشتاق سرعت در اینترنت هستند چشم گیر است. پریسما از همان اول با هدف  ویرایش تصاویر کمتر از یک دقیقه معرفی شد که تمام این سرعت عمل مرهون سرورهای قدرتمند سرمایه گذار اصلی یعنی Servers.com می باشد. در نسخه آفلاین نیز کاربران بدون نگرانی از تاخیر در سرور عکس های خود را آپلود می کنند.

راز 70 میلیونی شدن اپلیکیشن Prisma

چشم انداز آینده ی اپلیکیشن Prisma

سرور هنوز هم نقش مهمی در پیشرفت و وضعیت فعلی این برنامه در اپ استور ها دارد. راز 70 میلیونی شدن اپلیکیشن Prisma تعامل با کمپانی های بزرگ تری نظیر اینستاگرام است که منابع بیشتری را در اختیار تیم Moscow می گذارد.

منظور از این منابع مقیاس کاربران است که شاید بدون استفاده از آن محبوبیت Prisma به روسیه محدود می شد و هیچ گاه شهرت جهانی امروز را به دست نمی آورد.

راز 70 میلیونی شدن اپلیکیشن Prisma

سخن آخر:

با وجود انبوهی از برنامه های ویرایش عکس و ویدیو در اپ استور ها هنوز هم ظرفیت کافی برای پلتفرم ها و استارتاپ هایی مشابه با برنامه ی Prisma وجود دارد. شاید موفقیت های بعدی 70 میلیونی از آن شما باشد.

منبع هات اپ نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *