5 روش آسان برای ساختن روابط اجتماعی

آیا روابط اجتماعی در موفقیت ما اثرگذار است؟ افراد بسیاری هستند که باور دارند اگر کسی به درجه‌ای از موفقیت می‌رسد یا ثروت زیادی به دست می‌آورد از روش‌های غیر معمول! استفاده کرده است. همه ما با جمله‌هایی مثل فلانی که رانت داره یا فلانی فامیلشون به اطلاعات خوبی دسترسی داره، آشنا هستیم. و این تفکر در تمام بخش‌های جامعه از دانشگاه گرفته تا محل کار و حتی ثبت‌نام در رویدادهای متفاوت وجود دارد.

اما واقعا چقدر این تفکر درست است؟ واقعا تمام افراد موفق دنیا با اطلاعات و رانت به موفقیت دست یافتند یا چیزی که آنها را از دیگران متمایز کرده، تلاش و باور آنها به خود و هدفشان بوده است؟ معمولا همه ما یک حس درونی داریم که همیشه به دنبال ساده‌ترین بهانه‌ها برای خودمان می‌گردیم و چه بهانه‌ای بهتر از اینکه اگر ما به چیزهایی که دوست داریم نمی‌رسیم تقصیر دیگران است.

چرا روابط اجتماعی بر روی موفقیت ما انسان ها اثر می گذارد ؟

روابط اجتماعی یکی از فاکتورهای مهم در موفقیت است، بگذارید با یک مثال این نسبت را بهتر درک کنیم: فرض کنید شما مدیر کسب و کارتان هستید و می‌خواهید آن را گسترش دهید و به حوزه‌های مرتبط وارد شوید، بهترین راه برای این کار جلسه با چند نفر است که در مورد حوزه جدید اطلاعات دارند یا در آن حوزه کار کرده‌اند، اما این افراد را از کجا باید پیدا کنیم؟

در اینجا روابط اجتماعی به کمک می‌آیند، اگر شما فردی با روابط اجتماعی بالا باشید به راحتی تلفن همراه خود را برمی‌دارید و از لیست دفترچه تلفن خود افراد مربوط به این حوزه را پیدا می‌کنید و با آنها تماس می‌گیرید و در نتیجه بدون تجربه کردن اشتباهات دیگران با دید باز و برنامه‌های از پیش تعیین شده وارد حوزه جدید می‌شوید و به موفقیت‌های کسب و کارتان ارزش جدیدی اضافه می‌کنید.

اما اگر شما روابط عمومی خوبی نداشتید چه؟ مجبور بودید ساعت‌های زیادی را صرف تحقیق کنید و بعد وارد حوزه‌ای کم و بیش ناشناخته شوید و احتمالشکست را همیشه در کار خود خواهید داشت.

میزان شبکه ما نشان دهنده موفقت ماست

همین حالا کانتکت گوشی موبایل خودتون رو ببینید چند تا کانتکت دارید؟معمولا هر فردی بین ۳۰۰-۴۰۰ نام در دفترچه تلفن خود دارد که شامل خانواده،اقوام و دوستان هستند افراد که به دنبال موفقیت هستند معمولا بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ نام دارند و افراد موفق جامعه بیش از ۱۰۰۰ نام در دفترچه تلفن خود دارند که به مرور زمان آن را ساخته و به دست آوردند و در موارد نیاز به سراغشان رفته و استفاده می کنند.

۵ روش آسان برای ساختن روابط اجتماعی

چطور شبکه خود را گسترش دهیم؟

مهم ترین کار برای گسترش شبکه اجتماعی تمرکز بر بهبود روابط اجتماعی‌مان است.ما در این مقاله ۵ روش موثر و کاربردی برای تقویت و گسترش شبکه خود معرفی می کنیم:

۱.کمرویی ممنوع!

همه ما تجربه زمان‌هایی را داریم که برای ایجاد رابطه جدید با انسان ها دچار مشکل شده‌ایم و این موضوع یک معضل بزرگ در ایجاد شبکه سازی است اما نکته‌ای که باید در این مواقع یادمان باشد، فکر کردن به دلیل این اینرسی است! می‌ترسیم که پس زده شویم؟ برخورد بدی با ما می‌شود؟ استرس می‌گیریم؟ هرچی که در ذهنتان می‌آید را با یک جمله ساده کنار بگذارید؛ هرچه پیش آید خوش آید. در نهایت ما که آسیبی نمی‌بینیم. پس از مرز ترس بگذریم چون هرچه تاخیر در ایجاد رابطه داشته باشیم این کار برایمان سخت‌تر می‌شود. دقیقا مانند رفتن به استخر آب سرد، اگر بخواهیم آرام و قدم به قدم وارد آب شویم سخت‌تر برایمان می‌گذرد و حتی شاید پشیمان شویم اما اگر یکدفعه بپریم می‌بینیم که چقدر راحت و لذت بخش بوده است. پس برای باز کردن حرف معطل نکنید و سریع شیرجه بزنید!

۲.استفاده از فرصت ها

فرصت ها همیشه درکنار ما هستند و نباید آنها را از دست بدهیم تمامی فرصت‌ها از کنفرانس‌ها و جلسات گرفته تا در هواپیما، اتوبوس و مترو می توانید به تمرین ایجاد رابطه و گسترش شبکه خود با افراد کناری خود بپردازید. می‌توانید از صحبت در مورد اتفاقات جاری مانند: نظرتان درباره این کنفرانس چیست؟ چه لباس شیکی دارید! یا هر موضوع که به آن لحظه بر می گردد استفاده کنید و به راحتی وارد یک گفت‌و گو شوید.

۳.مجهز باشید

در روزگار امروز برای موفقیت باید در مورد همه چیز اطلاعات داشته باشید. گویندگان خبر در این مورد یک اصطلاح جالب دارند که می‌تواند در بخش‌های مختلف زندگی برای همه کاربرد داشته باشد، آنها می گویند: گویندگان باید به وسعت یک دریا اما به عمق فقط یک متر اطلاعات داشته باشند. شما می توانید در رشته خود عمیق وارد شوید و متخصص باشید اما یادتان باشد در مورد ورزش، هنر، سینما، اقتصاد و… هم به اندازه ای که بتوانید با یک فرد سر صحبت را باز کنید و بحث را ادامه دهید نیاز دارید. پس در برنامه روزانه خود مطالعه روزنامه و وبلاگ ها رو بگنجانید.

۴.خوش بیان باشید

بعضی از افراد آنقدر خوش بیان و خوش صحبت هستند که از هم صحبت شدن با آنها خسته نمی‌شویم، با رعایت چند نکته می توانید به خوش بیان بودنتان کمک کنید:
۱. تا جایی که امکان دارد از کلمات محاوره‌ای و street talk مانند آهان و آره کمتر استفاده کنیم.
۲. آرام و پیوسته صحبت کنیم و از عجله در کلام و بریده بریده صحبت کردن خودداری کنیم.
۳. شنونده خوبی برای طرف مقابل باشیم و وسط حرف هایش نپریم.
۴. درمورد صحبتمان توضیح کافی به و به اندازه دهیم، نه آنقدر کوتاه که شنونده منظورمان را نفهمد و نه آنقدر طولانی که خسته کننده باشد.

۵.فراموش نشوید!

خیلی وقت ها می دانیم فلان دوستمان قطعا می تواند به ما کمک کند اما یک مشکل نمی گذارد که به او زنگ بزنیم! یادمان می‌افتد زمان زیادی است که سراغی از او نگرفتیم و روی زنگ زدن بعد از یک زمان طولانی را نداریم چون حتما دوستمان به این موضوع فکر می‌کند که هروقت با او کار داریم تماس می‌گیریم و در نتیجه این حق را دارد که هیچ کمکی به ما نکند. پس همین حالا موبایل خودتون را بردارید و به دوستانتان زنگ زده و حالشان را بپرسیم قبل اینکه دیر شود.

در انتها یادتان باشد که یکی از نشانه های ایجاد رابطه خوب ایجاد تمایل در هم صحبتی با فرد مقابل هست به طوری که دیگر او گرداننده بحث شده و با اشتیاق صحبت کند

“۵ روش آسان برای ساختن روابط اجتماعی” را بشنوید (۷دقیقه)

تانی کال

برگرفته از INC

سبکتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *