کارلوس کی روش با پیروزی برابر چین موفق شد به پنجاه و دومین برد خود در بازی های ملی رسمی دست یابد. کی روش بیشترین برد خود در عرصه ملی را همراه با تیم ملی ایران داشته و موفق به کسب ۲۹ پیروزی در بازی های رسمی شده است. پیش از تیم ایران، کی روش همراه با آفریقای جنوبی به هفت و با تیم پرتغال به ۱۶ برد دست یافته بود. در آمار بازی های ملی رسمی، رقابت های برگزار شده در چارچوب مراحل مقدماتی، گروهی و پلی آف جام جهانی و همچنین رقابت های قاره ای مانند جام ملت های آسیا، اروپا، آفریقا و …. لحاظ شده است. در ادامه نگاهی به بردهای کارلوس کی روش در تیم های مختلف ملی خواهیم داشت:
آفریقای جنوبی (۷)
جام ملت های آفریقا ۲۰۰۱ (لیبریا، موریتانی)
مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۲ (زیمبابوه، بورکینافاسو، مالاوی، زیمبابوه، مالاوی)
پرتغال (۱۶)
مقدماتی یورو ۹۲ (فنلاند، یونان)
مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۴ (مالت، اسکاتلند، مالت، استونی، سوئیس، استونی)
مرحله مقدماتی و نهایی جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی (مالت، آلبانی، مجارستان در ۲ بازی رفت و برگشت، مالت، بوسنی و هرزگوین ۲ بازی رفت و برگشت، کره شمالی)
ایران (۲۹)
مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل (دو دیدار رفت و برگشت با مالدیو؛ اندونزی، بحرین، اندونزی، ازبکستان، کره جنوبی، قطر، لبنان، کره جنوبی)
مراحل مقدماتی و نهایی جام ملت های آسیا ۲۰۱۵ استرالیا (لبنان، دو دیدار رفت و برگشت با تایلند، لبنان، کویت، بحرین، قطر، امارات متحده عربی)
مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه (گوام، هندوستان، ترکمنستان، گوام، هندوستان، عمان، قطر، ازبکستان، کره جنوبی، قطر، چین)
رقبای کی روش
آمار کارلوس کی روش گرچه آمار فوق العاده ای است اما او از این نظر بهترین مربی در سطح جهان به حساب نمی آید. کی روش در حال حاضر در رده پنجم برترین مربیان به لحاظ تعداد برد در بازی های ملی به حساب می آید اما طی چند ماه آینده می تواند با کسب چند برد دیگر در این جدول چندین پله صعود کند.
یواخیم لوو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در این فهرست رکورددار بوده و در مجموع موفق به کسب ۶۹ برد در مجموع رقابت های انتخابی و مرحله نهایی یورو و جام جهانی شده است. یواخیم لوو در چارچوب رقابت های یورو به ۳۶ پیروزی و در عرصه رقابت های جام جهانی هم به ۳۳ برد رسیده است. بعد از سرمربی تیم ملی آلمان، کارلوس آلبرتو پریرا مربی نامدار برزیلی قرار دارد که در عرصه ملی موفق به کسب ۵۷ پیروزی شده است. پریرا در عرصه ملی در تیم های ملی امارات متحده عربی، کویت، عربستان سعودی، برزیل و آفریقای جنوبی مربیگری کرده است.
پس از این مربی برزیلی، دو مربی به طور مشترک در رده بعدی جای گرفته اند. لارس لاگربک سوئدی توانسته ۵۳ برد در تیم های ملی کسب کند. لاگربک در تیم های ملی سوئد، نیجریه، ایسلند و نروژ به مربیگری پرداخته است. ویسنته دل بوسکه سرمربی نام آشنای اسپانیایی هم توانست همراه با تیم ملی کشورش به ۵۳ پیروزی دست پیدا کرده و از این لحاظ با لاگربک برابری کند.
و بالاخره در رده پنجم این فهرست سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با ۵۲ برد در بازی های رسمی ملی قرار می گیرد. سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران با کسب یک برد دیگر می تواند با لاگربک و دل بوسکه به طور مشترک در رده سوم قرار بگیرد. در میان مربیان بالاتر از کی روش، دو مربی دیگر مشغول فعالیت مربیگری نیستند؛ کارلوس آلبرتو پریرا و دل بوسکه دیگر در عرصه مربیگری فعالیت نمی کنند. پس کی روش می تواند با کسب چند پیروزی به رده های بالاتر رفته و خود را حتی تا رده دوم این فهرست بالا ببرد. البته لاگربک از ابتدای فوریه ۲۰۱۷ به عنوان سرمربی تیم ملی نروژ انتخاب شده اما این تیم شرایط خوبی در رقابت های مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۱۸ ندارد. نروژ از ۵ بازی خود در این مرحله ۴ بازی را با شکست پشت سر گذاشته است. از این رو کی روش می تواند با کسب چند پیروزی، حتی تا رده دوم این فهرست صعود کند.
بعد از کارلوس کی روش پرتغالی، سرمربی نامدار هلندی با ۵۰ برد ملی در رده ششم قرار دارد. گاس هیدینک مربی سرشناس هلندی که هدایت تیم های زیادی را در عرصه ملی بر عهده داشت، در تیم های ملی هلند، کره جنوبی، استرالیا، روسیه و ترکیه به عنوان سرمربی فعالیت داشت و همراه با این کشورها توانست به ۵۰ برد در بازی های ملی دست یابد.