از آن جا که همه ما دوست داریم تمام وسایل ضروری و مورد نیازمان را همراه داشته باشیم از کیف های بزرگ استفاده می کنیم. تحقیقات نشان داده است که کیف ها تا چه اندازه می توانند در زندگی روزانه و سلامت ما تاثیرگذار باشند.

در ان جا چند نمونه از اتفاقاتی که در اثر استفاده از کیف بزرگ برای بدن می افتد و روش ها و توصیه هایی برای جلوگیری از این مشکلات آورده ایم.

استرس و فشار

عوارض کیف های سنگین برای بدن

حمل کیف سنگین تاثیرات شدیدی روی بدن دارد. با به زور کشیدن این بار سنگین مشکلاتی جدی به بار خواهد آمد. امروزه بیشتر ما سبک زندگی بی تحرکی داریم. وقتی با این شیوه زندگی ناگهان برای مدتی طولانی کیف های سنگینی را حمل کنیم استرس و فشار زیادی به بدن وارد می کنیم. وقتی کیف سنگین حمل می کنید عضلات ستون فقرات شروع به خنثی کردن این وزن می کنند و در نتیجه بیشتر فشار روی پایین کمر وارد می شود. هر چه بار سنگین تر باشد این فشار هم بیشتر خواهد شد.

سر درد

عوارض کیف های سنگین برای بدن

شاید فکر کنید که عوارض کیف های سنگین فقط گردن درد و کمر درد است. اما عوارض آن فراتر از این هاست و همانطور که تحقیقات نشان داده است کیف های سنگین منجر به سر درد هم می شوند. دلیلش این است که ماهیچه ها مجبور هستند وزن را ساپورت کنند و وقتی عضلات ناحیه گردن و شانه ها منقبض می شوند باعث ایجاد درد در پشت جمجمه می شود که این درد به جلوی سر نیز منعکس می شود. اما چگونه بفهمیم که دلیل سر دردمان حمل کیف سنگین است؟ اگر وزن کیفی که حمل می کنید بیشتر از ۴ کیلوگرم باشد و اگر درد در یک طرف سر احساس شود علت آن فقط حمی کیف سنگین است.

تغییر در حالت راه رفتن طبیعی

عوارض کیف های سنگین برای بدن

یکی دیگر از تاثیرات استفاده از کیف های سنگین روی تعادل تمام بدن است. وقتی بار زیادی را با یک طرف بدن حمل کنید بدون شک تاثیری منفی روی تمام بدن خواهد گذاشت و یکی از این تاثیرات تغییر در حالت راه رفتن یا حرکات بازوها و پاها در حال راه رفتن است. وقتی پاها و بازوها حالت طبیعی خود را هنگام راه رفتن نداشته باشند بدن نیز تعادل خود را از دست خواهد داد.

خشکی ماهیچه های گردن و شانه

عوارض کیف های سنگین برای بدن

و اما چه اتفاقی برای ماهیچه هایی که وظیفه حمایت از بارهای سنگین را دارند می افتد؟ کیف های سنگین باعث می شوند ماهیچه های ذوزنقه ای بالای شانه ها دچار گرفتگی و سفتی شوند و این گرفتگی به پایین گردن نیز سرایت می کند. این اتفاق منجر به خشکی در قسمت بالای کمر، شانه ها و گردن نیز می شود. این مشکل می تواند منجر به کاهش انحنای گردن نیز شود. بالاتر از همه این ها مشکل آرتروز نیز ایجاد خواهد شد. بیشتر کسانی که مشکل آرتروز گردن دارند برای مدتی طولانی از کیف های سنگین استفاده کرده اند. برای جلوگیری از این مشکل کیف را روی قسمت خمیدگی آرنج قرار دهید تا فشار کمتری به شانه ها و گردن وارد شود.

مراقب طرز ایستادن خود باشید

عوارض کیف های سنگین برای بدن

برای جلوگیری از این مشکلات چه کنیم؟ در ابتدا روی نحوه ایستادن با کیف شروع کنید. قبل از همه تا جایی که می توانید کیف کوچک انتخاب کنید و وزن آن بیشتر از ۲ تا ۳ کیلوگرم نباشد. کیف را در دست بگیرید و مقابل آینه بایستید. اگر کیف در نحوه ایستادن شما تغییری ایجاد کرد یا باعث می شود نتوانید صاف بایستید پس بدون شک کیف مناسبی برای شما نیست.

یک کیف جدید بخرید

عوارض کیف های سنگین برای بدن

گاهی اوقات نیاز است کیف تان را دور بیندازید و یک کیف جدید بخرید. هنگام خرید حواستان به بند کیف باشد هر چه بند کیف پهن تر باشد بهتر است. زیرا باعث می شود وزن به طور مساوی روی بدن منتشر شود. این کار از قسمت های حساسی مثل کمر و گردن که در مقابل وزن زیاد آسیب پذیر هستند محافظت می کند. و اما پهنای بند چقدر باشد؟ پهنای بند باید حداقل ۵ سانتیمتر باشد تا بتواند وزن را به طور متعادل روی بدن وارد کند.

ورزش کنید

عوارض کیف های سنگین برای بدن

ورزش های قدرتی انجام دهید تا ماهیچه هایی که وزن را تحمل می کنند تقویت شوند. علاوه بر ورزش های کمر و شکم ورزش های شانه و کتف نیز مهم هستند.

وسایل کمتری حمل کنید

عوارض کیف های سنگین برای بدن

از خانم ها نمی توان این درخواست را داشت که کیف بزرگ استفاده نکنند. این جزء محالات است چون خانم ها به کیف بزرگ علاقه زیادی دارند. اما برای جلوگیری از بروز مشکلات استفاده از کیف های بزرگ سعی کنید لوازم کمتری داخل کیف قرار دهید. هر هفته کیف تان را مرتب کنید یا وسایل را داخل تمام جیب های کیف تقسیم کنید. با این کار هم مرتب هستید و هم بدن را از آسیب حفظ کرده اید.

بدونیم

  • ساعت بیولوژیکی بدن

    ساعت بیولوژیکی بدن چیست؟

    ساعت بیولوژیکی بدن چیست؟ در مورد ساعت بدنتان چه میزان اطلاع دارید ساعت بیولوژیکی در بدن هر…
  • 8 فایده گریه برای سلامتی

    ما با گریه وارد این دنیا می‌شویم، اما به دلایلی با بالا رفتن سن، عمل اشک ریختن، هم در زنان…
  • Deep Breathing

    نشانه های کمبود اکسیژن در بدن

    نشانه های کمبود اکسیژن در بدن اکسیژن رکن اساسی حیات و بقا، در حقیقت اکسیژن کافی باید وارد …
  • بدن

    علت کبودی بدن

    علت کبودی بدن همه ما در برخی از شرایط با کبودشدگی و برآمدگی بدن مواجه می شویم اما به نظر م…
  • اسرار قسمت هایی از بدن

    بدن انسان ها دنیایی است پر از رمز و راز. رمز و رازهایی که هنوز خیلی از ما نتوانسته ایم دلی…
  • راههای تنظیم غده تیروئید در بدن

    راههای تنظیم غده تیروئید در بدن

    راههای تنظیم غده تیروئید در بدن همانطور که می‌دانید یک غده کوچک در پشت گردن شما قرار دارد …
  • ice-water

    خوردن یخ برای سلامتی مضر است؟

    خوردن یخ برای سلامتی مضر است؟ هیچ چیزی همانند خوردن یک تکه یخ تازه در روزهای گرم تابستان ن…
  • قبل و بعد از ورزش چه بخوریم؟

    قبل و بعد از ورزش چه بخوریم؟ آیا تا به حال با شکم خالی در باشگاه ورزش کرده‌اید؟ تغذیه شما،…
  • چگونه اراده خود را تقویت کنیم؟

    چگونه اراده خود را تقویت کنیم؟ خیلی از ما ها خوب میدانیم بعضی صحبت ها در در جهت استتار ضعف…
  • آب دهان چیست چه کاربردی برای ما دارد؟

    آب دهان چیست چه کاربردی برای ما دارد؟ وقتی درمورد بهداشت دهان فکر می‌کنید، احتمالا چیزهای …
  • استرس

    درمان استرس

    درمان استرس استرس اصولا مانع عملکرد صحیح بسیاری از فعالیت های فیزیکی و روحی افراد میشود. ا…
  • درمان خروپف

    روش های درمان خروپف

    روش های درمان خروپف خروپف کردن معمولا به عنوان منبع شوخی در فیلم‌های مختلفی مورد استفاده ق…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *