قابلیت تشخیص سرماخوردگی
اگر هنوز در فکر این هستید که یک ساعت هوشمند چه کاربردهای مفیدی خواهد داشت و آیا ارزش هزینه کردن را دارد یا خیر، محققین دانشگاه استنفورد آمریکا پاسخی برای شما آماده کرده اند.
این گروه با مطالعه مجموعه ای از علائم حیاتی جمع آوری شده توسط ساعت های هوشمند Basis B1 و Basis Peak و بهره مندی از چند الگوریتم تخصصی توانسته اند احتمال سرماخوردگی را تا چند روز قبل از مبتلا شدن به بیماری تشخیص دهند.
استفاده از داده های سلامت انسان مانند ضربان قلب و دمای بدن که توسط ساعت های هوشمند به ثبت می رسند، به نوعی می توانند نشانه های اولیه ابتلا به آنفلونزا یا برخی از مسمویت ها باشند.
برای این منظور اندیشمندان مورد بحث اطلاعات پایش سلامت ۴۰ داوطلب در مدت ۲ سال که توسط ساعت های هوشمند Basis جمع آوری شده را مورد تحلیل و بررسی قرار داده اند.
با این تفاسیر محققین استنفورد قصد دارند الگوریتمی طراحی نمایند که ساعت هوشمند به محض لمس داده های مربوطه به کاربر هشدار دهد؛ هرچند که این مسئله صرفاً به معنای امکان پیشگیری قطعی آن نیست.
متاسفانه در حال حاضر امکان توسعه بیشتر این فرآیند وجود ندارد، چرا که کمپانی اینتل خط تولید ساعت هوشمند Basis Peak را به خاطر مشکل داغ شدن متوقف کرده و در نتیجه محققین می بایست روی گزینه احتمالی دیگری سرمایه گذاری کنند.
digiato