مزایای مصاحبه دوم
انجام مصاحبه دوم چه مزایایی دارد؟» آیا مصاحبه دوم برای کارمندانی که قصد استخدامشان را دارید، ترتیب داده اید؟ اگر جوابتان منفیست بهتر است این کار را امتحان کنید. هنگام استخدام افراد باید کاملاً آنها را بشناسید چون ممکن است همکاری شما با آنها تا چندین سال ادامه داشته باشد و همچنین آنها در شکست یا موفقیت کسب و کارتان نقشی اساسی دارند. در اولین مصاحبه با متقاضیان، شما اطلاعات اصلی و عمومی آن ها را بدست می آورید و مصاحبه دوم با افراد به شما کمک می کند در مورد آنها اطلاعات بیشتری بدست آورده و صلاحیتشان را ارزیابی کنید.
کارفرمایان مصاحبه دوم را با افراد انجام می دهند تا به جزئیات بیشتری درباره فرد دست پیدا کنند و اطمینان یابند که همه کارمندان می توانند با فرد تازه وارد به خوبی همکاری کنند. متقاضیانی که برای مصاحبه دوم انتخاب می کنید، بهترین گزینه های موجود هستند و باید بین آن ها بهترین فرد را که شایسته پست مورد نظر است و با فرهنگ شرکتتان همخوانی دارد را برگزینید.
در این مقاله به چند نمونه از مزایای مصاحبه دوم در استخدام می پردازیم:
۱-شما به عنوان مسئول استخدام، نظر مثبتی از توانایی ها و تناسب فرد مورد نظر دارید، چون یک بار با او مصاحبه انجام داده اید. در این مرحله باید نظر اولیه تان نسبت به کاندیدا تایید شود تا شغل مورد نظر را به او بسپارید.
۲- در این مرحله ممکن است شما افرادی را به گروه مصاحبه اضافه کنید. در مصاحبه اول فرد با مدیر منابع انسانی ملاقات داشته است. در مصاحبه دوم ممکن است همکاران دیگری هم در جلسه مصاحبه حضور داشته باشند. شما از کارمندان دیگر می خواهید که صلاحیت و تعامل با کاندیدا را بررسی کند. این فکر خوبی است چون کارمندانتان تلاش می کنند که بهترین فرد را انتخاب کنند و در موفقیت کارمند جدید سهیم می شوند.
بیش از هر چیز دیگر، استخدام صحیح افراد سرنوشت کاری شما را تعیین میکند. بهترینها را انتخاب کنید که تحت نظارت و افکار شما قرار میگیرند و به هدفهایتان جامه عمل میپوشانند.
۳- مصاحبه دوم می تواند یک نصف روز یا روز کامل کاری باشد. در طول این مدت تیم تان متوجه می شوند که فرد مورد نظر ویژگی هایی که در مصاحبه اولیه نشان داده، دارا است یا خیر. افراد می توانند تصویر واقعی شان را برای چند ساعت پنهان کنند اما در طول یک روز کامل نمی توانند نقش بازی کنند. در طول این نوع مصاحبه شما رفتارهای اجتماعی و مهارت های ارتباطی متقاضی را کشف می کنید.
۴-هنگام مصاحبه دوم، کاندیدای شما می تواند ایده هایش را درباره شغل موردنظر بیان کند. همچنین او ارتباطی بین مهارت ها و تجربه اش و نیازهای پست پیشنهادی برقرار می کند. در این مصاحبه او می تواند بهتر به سوالات شما پاسخ دهد.
۵-به سوالات فرد پاسخ دهید. این مصاحبه فرصت بسیار مناسبی است که او در مورد کسب و کار شما اطلاعات بیشتری بدست آورده و توانایی اش برای کار کردن با شما را بسنحد. او در این مرحله سوالاتی با جزئیات بیشتر پرسیده و در پی یافتن انتظارات شماست. سوالات او را به طور دقیق پاسخ دهید تا هر دو نفر در مورد انتخاب تان اطمینان پیدا کنید.
۶- در این مصاحبه می توانید از متقاضی یک تست عملی بگیرید تا میزان خلاقیت، نظم و دقت، تجربه و موارد دیگر را دریابید. مثلاً کاندیدای بخش خدمات مشتری می تواند به طور آزمایشی به چند تلفن مشتری پاسخ دهد.
۷- از این نوع مصاحبه می توانید برای نشان دادن اعتبار کسب و کار و برندتان استفاده کنید. به متقاضیان جدید نشان دهید که کار کردن با شما چگونه است و اجازه دهید کارمندانتان برای فرد تازه وارد داستان سرایی کنند و از محیط کاری مجموعه، چالش ها و انتظارات صحبت کنند.
امیدواریم با خواندن این مقاله درباره انجام مصاحبه دوم با کارمند آینده تان متقاعد شده باشید. مصاحبه مجدد به شما اطلاعات لازم درباره فرد مورد نظر را می دهد و می توانید با او تعامل داشته باشید. قطعاً با انجام این مصاحبه و درنظر گرفتن تمام جوانب بهترین استخدام را خواهید داشت.
برگرفته از about