همکاری ایران و اتریش در توسعه فناوری قطعه سازی خودرو

معاون اجرایی دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) از همکاری مشترک ایران و اتریش در توسعه فناوری قطعه سازی خودرو خبر داد.

مصطفی کاظمی در حاشیه بازدید از غرفه خبرگزاری مهر در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها در گفتگو باخبرنگار مهر آخرین وضعیت مناطق ویژه علم و فناوری را تشریح  کرد.

وی با بیان اینکه منطقه ویژه علم و فناوری آذربایجان شرقی قرارداد همکاری با موسسه فناوری اتریش منعقد کرده است، گفت: این قرارداد در حوزه توسعه فناوری قطعه سازی خودرو است. همچنین قرار است پس از این همکاری قطعه سازی هواپیما و بالگرد نیز با این موسسه فناوری انجام شود.

کاظمی با اشاره به اینکه اولین مرحله این پروژه حدود سه ماه پیش و در منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی کلید خورده است، افزود: قرار است در این کار مشترک کارگاهی تبادل دانش میان قطعه سازان داخلی با قطعه سازان اتریشی صورت گیرد.

وی افزود: انتقال تکنولوژی، همکاری در تولید و توسعه خط تولید از دیگر زمینه های همکاری است.

معاون اجرایی دبیرخانه شورای عالی عتف با اشاره به نقش شورای عتف در تدوین و راهبری نقشه راه این پروژه گفت: قرار است که ورک شاپ آموزشی میان قطعه سازان داخلی و اتحادیه اروپا در کشور اتریش تا آذر ماه امسال انجام شود.

وی گفت: این پروژه فعلا در مرحله تبادل دانش است اما در مراحل بعدی زمینه انتقال تکنولوژی و توسعه خط تولید و در نهایت تغییر تکنولوژی خط تولید در این پروژه دیده شده است.

کاظمی با اشاره به اینکه کشور اتریش در فناوری قطعه سازی حرفی برای گفتن دارد، اضافه کرد: این قرارداد به نوعی همکاری با اتحادیه اروپاست و تنها تمرکز بر روی اتریش نیست.

کاظمی اظهار داشت: در این پروژه بنا بر این است که قطعه سازان داخلی با قطعه سازان اروپایی به یک کار مشترک برسند و شورای عتف زمینه همکاری را فراهم کرده است.

وی همچنین از برگزاری پنجمین فن بازار در منطقه ویژه علم وفناوری آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: تمام شرکت های دانش بنیان که در این بخش فعالیت می کنند در حوزه عرضه و تقاضا، در این رویداد حضور خواهند داشت.

معاون اجرایی دبیرخانه شورای عالی عتف اضافه کرد: امسال برخی شرکت های فعال در کشورهای همسایه همچون ترکیه و آذربایجان نیز در این فن بازار حضور دارند و سال آینده حضور شرکت های خارجی از کشورهای همسایه در این رویداد فناوری گسترده تر خواهد شد.

تانی کال

مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *