با تلاش توسعهدهندگان واقعیت افزوده و دنیای اسباببازیها مدتی است به خوبی با هم ترکیب شدهاند. واقعیت افزوده یکی از موضوعات پیشبینی شدهای است که بعد از موفقیت بازی پوکمون گودر سال 2016، شاهد پیشرفت زیادی در سال 2017 خواهد بود.
بطور حتم واقعیت مجازی و واقعیت افزوده امسال در CES 2017 سهم عمدهای را به خود اختصاص خواهند داد.
ورود واقعیت افزوده به بازیهای مختلف فیزیکی از پازل، قصه و نقاشی گرفته تا رباتیک و دنیای هیجانانگیز پهپادها، نشانگر بازار خوب این تکنولوژی در میان مصرف کنندگان است.
واقعیت افزوده و دنیای اسباببازیها برای تعاملی دو طرفه
اعتیاد بیش از حد کودکان به صفحه نمایش گوشی، تبلت یا تلویزیون فرصت بازی در فضای باز و انجام بازیهای واقعی را از آنها گرفته است. نقاشی، مجسمه سازی، رقصیدن و دویدن از فعالیتهای در حال کمرنگ شدن در بین کودکان امروز هستند اما با کمک واقعیت مجازی و واقعیت افزوده این مشکلات تاحدی برطرف خواهند شد.
امکان مشاهده هنرهای مختلف در دنیای واقعیت مجازی و واقعیت افزوده و حتی بازدید از موزهها فراهم خواهد شد.
کاربردهای مختلف واقعیت افزوده در اسباببازیهای کودکان
Catherine Allen که توسعه دهنده اپلیکیشنهای کودکانه Elmer’s Photo Patchwork و Barefoot World Atlas است، از قابلیتهای این تکنولوژی، برای طراحی بازیهایی استفاده کرده که امکان تکه چسبانی بر روی یک فیل مجازی را با استفاده از رنگهای دنیای مجازی فراهم کرده است.
از جمله بازیهای واقعیت افزوده مخصوص کودکان میتوان به SwapBots، Koski، Mardles و discovAR اشاره کرد.
Osmo نیز استارتاپی است که واقعیت افزوده را به دنیای بازیهای کودکانه وارد کرده است. Osmo با ارائه پازل و بازیهای مختلفی که با استفاده از تکنولوژی واقعیت مجازی با بازیهای موبایل تعامل برقرار میکنند، در این زمینه فعالیتهای مختلفی دارد.
برای مثال اسباب بازیهای SwapBots که با استفاده از واقعیت افزوده و اپلیکیشنها، به دنیای واقعی وارد میشوند. اسباب بازیهای قابل جمعآوری و قابل تنظیمی که با هدف از بین بردن شکاف بین دنیای فیزیکی و دیجیتالی ساخته شدهاند.
بازی KOSKI نیز یک بازی بر روی تخته است که بلوکهای اسباب بازی واقعی را با اپلیکیشنهای مجازی ترکیب کرده است. کاربر با استفاده از یک آیپد به بلوکهای اسباب بازی نگاه خواهد کرد و به کمک واقعیت افزوده و تشخیص اجسام به برقراری تعامل و ساخت بلوکها خواهد پرداخت.
به مرور در روند بازی شخصیتها و داستانهای مختلف شروع میشوند و دنیایی سرگرم کننده را برای کاربر شکل میدهند.
استارتاپ AliveLab هم استیکرهای دیجیتال Mardles و کتاب رنگ آمیزی 4 بعدی discovAR را ارائه کرده است که کاراکترها را به صورت 3D وارد دنیای واقعی میکنند.
ترکیب رباتیک با واقعیت مجازی، ترکیب پهپادها با واقعیت مجازی و به طور کلی دمیدن روح دیجیتال به اسباببازیهای فیزیکی، علاوه بر جذب کودکان، بازار را برای فروش هر چه بیشتر این محصولات متفاوت آماده خواهد کرد.
هات اپ نیوز