خانه تکنولوژی اخبار ژنراتور سیلو شرکت Ampd Energy به جای دیزل از باتری استفاده می‌کند

ژنراتور سیلو شرکت Ampd Energy به جای دیزل از باتری استفاده می‌کند

0

در حالت عادی شما در تصویر فردی را می‌بینید که کنار یک دستگاه براق سفید ایستاده است. این دستگاه در اصل ژنراتور باتری شرکت Ampd Energy است که قصد دارد گام بزرگی را در حفظمحیط زیست بردارد. این کمپانی که میزبان یک استارتاپ هنگ کنگی به نام سیلو (siloo.) بوده است، از یک ژنراتور جذاب به نام ژنراتور سیلو رونمایی کرده است که به جای دیزل، متشکل از 1792 باتری بوده تا بتواند برق محیط های مختلف را در صورت رفتن برق شهری تامین کند. جالب اینجاست که استفاده از این ژنراتور باتری بدون هیچگونه تاثیرگذاری بر روی طبیعت انجام خواهد شد تا بر خلاف دیزل ژنراتور آسیبی به آن وارد نکند.

تامین برق 4 ساعته یک دفتر کار 10 نفره با ژنراتور سیلو باتری 17 کیلووات ساعتی

به نقل از بنیانگذار این شرکت، براندون ان اجی (Brandon NG)، یک ژنراتور سیلو 17 کیلووات ساعتی می‌تواند پیش از خشک شدن، برق یک محیط کاری 100 نفره را بین سه الی چهار ساعت تامین کنند. برق بیشتری نیاز دارید؟ می‌توانید سه ژنراتور سیلو باتری را به صورت زنجیر وار به یکدیگر متصل کنید تا بتواند با سرعت باورنکردنی برق ساختمان ها و حتی مراکز تجاری بزرگ را نیز تامین کند. سرعت کار این ژنراتور به قدری بالاست که حتی اجازه نمی‌دهد افراد حاضر در ساختمان، رفتن برق و استفاده از ژنراتور سیلو باتری شرکت Ampd Energy را متوجه شوند.

به گفته وی، چشم انداز این شرکت می‌تواند برای تمام جهان مهم باشد. به طور مثال می‌توان به آلودگی کشور چین اشاره کرد که اغلب آن حاصل از سوخت های فسیلی است که به تولید گازهای گلخانه ای مضر می‌انجامد.

ژنراتور سیلو شرکت Ampd Energy با باتری

از نظر طراحی نیز این ژنراتور بسیار زیبا به نظر می‌رسد. با قراردادن این ژنراتور در گوشه‌ای از منزل و یا محیط کار، هیچ اتفاق ناگواری برای طراحی داخلی آنجا پیش نخواهد آمد. این ژنراتور کوچکتر از یخچال‌های امروزی است و بر روی آن نمایشگری وجود دارد که اطلاعات مختلف از قبیل میزان شارژ باقی‌مانده همراه با مدت زمان قابل استفاده را به نمایش می‌گذارد.

مدل اولیه ژنراتور سیلو به قدری محبوب بوده است که اخیرا موفق به کسب بودجه 3.7 میلیون دلاری جهت توسعه و ساخت شده است. در حال حاضر شرکت سازنده قصد دارد 1000 نسخه از این ژنراتور باتری را طی ماه‌های آینده برای آزمایش به اندونزی، هندوستان و فیلیپین ارسال کند.

گجت نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *