شرکت ال جی الکترونیکس برای عرضه پرچم دار بعدی خود یعنی گوشی G6، متعهد شده است تا میزان قابل اطمینان بودن محصول خود را افزایش دهد. این شرکت با قابلیتهای امنیتی نوین، سطح جدیدی از امکانات پیشرفته را تعریف کرده و برای امتحان کردن کیفیت ال جی جی 6 و عملکرد آن در شرایط بسیار سخت، تستهای محیطی پیچیدهای را اجرا کرده که از تستهای دقیق امروزی نیز شدیدتر است.
تستهای دقیق در محیط واقعی شامل دما، رطوبت، ضد گردوخاک و آب بودن، نفوذ مواد، شوک، افتادن و عوامل دیگری که ممکن است به گوشی صدمه بزنند برای ارزیابی کیفیت ال جی جی 6 انجام شده است. این تستها با سختگیری زیاد، قطعات مختلف گوشی شامل پردازشگر، صفحهنمایش، باتری، دوربین و حسگر اثرانگشت را مورد آزمایش قرار میدهند.
تستهای جدید محیطی و پیچیده، ترکیبی از فاکتورهای ریسکپذیر و تستهای مختلف است که به جای انجام هریک بهصورت جداگانه، بهصورت همزمان اجرایی شدهاند تا عملکرد قطعات گوشی را در شرایط مختلف تضمین کنند.
برای افزایش ضریب اطمینان، LG روی دو جنبه دیگر نیز تمرکز کرده است: گرمادهی و مدیریت باتری. گرمادهی با قرار گرفتن لولههای انتقال گرما در اطرافش بهبودیافته و ضریب اطمینان باتری با ارتقای نوع طراحی و تستهای جدید بیشتر شده است.
یکی از اهداف اصلی در طراحی یک گوشی بادوام، بهینه کردن گرمادهی است. گرمای بیش از اندازه نه تنها در دستگرفتن گوشی را سخت میکند، بلکه دلیل اصلی کم شدن عمر باتری محسوب میشود. برای مدیریت بهتر گرما، الجی از لولههای انتقال گرما در طراحی G6 استفاده کرده است. لولههای انتقال گرما که برای هدایت حرارت هر چه بهتر از مس ساختهشدهاند، بهصورت معمول در لپ تاپها و کامپیوترهای خانگی برای کم کردن گرما استفاده میشود. لولههای انتقال گرما در گوشی ال جی G6 کمک میکنند گرمادهی پردازنده گوشی بین 6 تا 10 درصد کمتر شود. به علاوه، طراحان گوشی G6 فاصله بین پردازنده و IC درایور LCDD را بیشتر کردهاند؛ قسمتی که یکی از منابع گرمادهی گوشی برای داغ شدن آن محسوب میشود.
آقای لی سوک یانگ (Lee Suk-Jong)، مدیر بخش عملیات بینالمللی و معاون ارشد ارتباطات موبایلی ال جی میگوید:
ما تمام استانداردهای ضریب اطمینان و کیفیت ال جی جی 6 را به سطح جدیدی ارتقا دادهایم. LG با وجود تستهای تضمینکننده، به ارائه محصولاتی با ضریب اطمینان بالا و کیفیت بینظیر ادامه خواهد داد. محصولاتی که مشتری بهراحتی میتواند به آنها اعتماد کند.
گجت نیوز