خوش قولی و سر وقت بودن از آن دست ویژگی هایی است که همه دوست داریم داشته باشیم و می‌دانیم یکی از خصوصیات تمام مدیران برجسته است، پس اگر می خواهید در مسیر موفقیت حرکت کنید باید این عادت را در خود نهادینه کنید. اما افراد خوش قول چه ویژگی هایی دارند؟

استیو جابز : خوش قول باشید

آنها بهانه تراشی نمی کنند

دیر کردن ۱۰۰% تقصیر شماست. شاید پذیرفتن این موضوع سخت باشد اما یک حقیقت است. در دنیای امروز موانع و مشکلات برای دیر رسیدن بیشتر از آن چیزی است که فکرش را می کنید اما همانقدر که می خواهید خودتان را قربانی این موانع نشان دهید،بدقولی تان را ثابت می کنید. همه کارشناسان معتقدند هیچ توجیهی برای دیر رسیدن وجود ندارد.

کوین کروز استاد مدیریت زمان و نویسنده کتاب “۱۵ راز موفقیت افرادی که در مورد مدیریت زمان می دانند” می گوید:

“هنگامی که جوان بودم، یک روز ۱۰ دقیقه دیر به محل کارم رسیدم و برای توضیح تاخیرم پیش رئیس رفتم و توضیح دادم که یک تصادف وحشتناک در بزرگراه اتفاق افتاده بود و ترافیک بدی شده بود و من چاره ای جز تاخیر نداشتم. مدیرم گفت: اگر من دیروز به تو گفته بودم که اگر دقیقا راس ساعت ۹ صبح در دفترت باشی به تو یک میلیون دلار پاداش خواهم داد، آیا باز هم ترافیک و تصادف می توانست مانع رسیدن به موقع تو شود؟” فکر کردم که در این شرایط حتما یک ساعت زودتر از خانه بیرون می آمدم یا حتی شب قبل در محوطه شرکت چادر می زدم تا این فرصت را از دست ندهم. مدیرم با لبخند گفت: می بینی؟ هرگز نمی توانی برای دیر رسیدن دلیل داشته باشی چون دلایل به موقع رسیدن بیشتر هستند.”

افراد موفق هر قرارشان را پاداش یک میلیون دلاری می بینند و اجازه نمی دهند هیچ بهانه ای مانع خوش قولی آنها شود.

آنها برای وقت دیگران ارزش قائل اند

با خودتان تکرار کنید: دیر کردن زشت است. قدم دوم برای تمرین خوش قول بودن، تکرار این جمله است. منتظر گذاشتن کسی علاوه بر اینکه شخصیت اجتماعی شما را خدشه دار می کند می تواند نشان دهنده بی احترامی به آن فرد باشد.

لیزا متخصص آداب معاشرت می گوید: ” خوش قول نبودن و منتظر گذاشتن افراد نشان دهنده این پیام است که هر کار دیگری که در حال اتفاق افتادن است، از فرد مقابل شما بسیار مهمتر است.” به همین جهت معمولا افراد بد قول از احترام کمتری برخوردارند.

تیپ شخصیتی

محققان معتقند افراد در درک زمان یکسان نیستند و بر همین اساس دو تیپ شخصیتی A و B تعریف کرده اند. خوش قول ها تیپ شخصیتی A دارند، درک آنها از  زمان کمتر از میزان واقعی آن است، ضمیر ناخودآگاه آنها یک دقیقه را ۵۸ ثانیه حساب می کند و به همین دلیل معمولا این افراد تکاپوی بیشتری دارند. اما تیپ شخصیتی B، افرادی آرام هستند که ریلکس بودن را دوست دارند، درک آنها از زمان بیشتر از میزان واقعی است، آنها یک دقیقه را ۷۷ ثانیه می شمارند و به همین دلیل کارهایشان را طولانی تر انجام می دهند.

برای پیدا کردن تیپ شخصیتی تان، کافی است در یک مکان ساکت بشینید و تایمر گوشیتان را تنظیم کنید  بعد بدون نگاه کردن به تایمر گوشی یا شمردن ثانیه ها، هر وقت احساس کردید که یک دقیقه شد، صفحه گوشی را نگاه کنید و ببینید در واقعیت چقدر با یک دقیقه فاصله دارید.

آنها در مورد ساعت بدبین هستند

معمولا خوش بینی باعث می شود که زندگی بهتر پیش رود، اما وقتی پای زمان در میان باشد این قضیه کاملا برعکس می شود. یعنی هر چقدر شما نسبت به زمان بدبین باشید خوش قول تر هستید. افراد خوش قول معمولا زمان هر کاری را بیشتر تخمین می زنند. مثلا اگر فاصله زمانی مسیر خانه تا محل کار آنها ۲۰ دقیقه است ذهن آنها این فاصله را ۳۵ دقیقه محاسبه می کند. و بر عکس افراد بدقول زمان را از میزان واقعی کوتاهتر حساب می کنند.

وقتی باید بیدار شوند، واقعا بیدار می شوند

بیدار شدن از خواب اولین قدم برای خوش قول بودن و شاید یکی از سخت ترین کارهاست، بسیاری از ما بعد از اینکه آلارم گوشی صدا کرد، با برخی محاسبات تصمیم به حذف صبحانه و زدن  دکمه snooze می‌کنیم یا با قطع کردن آلارم به طور خودکار نیم ساعت بعد با وحشت از دیر رسیدن از خواب بیدار می شویم. اما افراد خوش قول با قطع کردن اولین آلارم بیدار می شوند، آنها خودشان را از استرس خواب ماندن دور می کنند و در عوض روزی با انرژی شروع می کنند.

“۵ نشانه خوش قول ها” را بشنوید (۵دقیقه)

 سبکتو

  • هوش هیجانی

    طرز فکر افراد موفق

    طرز فکر افراد موفق خیلی از افراد همیشه به دنبال راهی برای دست یابی به موفقیت هستند. گاهی ب…
  • social

    آموزش افزایش مهارت‌های اجتماعی

    آموزش افزایش مهارت‌های اجتماعی شاید بارها پیش آمده باشد که از خودتان بپرسید چگونه می‌توان …
  • Man success

    با درست بودن 80 درصد از کارهایمان، موفق می‌شویم

    با درست بودن 80 درصد از کارهایمان، موفق می‌شویم فیونا گرینوالد، مشاور متخصص اجتماعی ، سخنر…
  • چگونه اراده خود را تقویت کنیم؟

    چگونه اراده خود را تقویت کنیم؟ خیلی از ما ها خوب میدانیم بعضی صحبت ها در در جهت استتار ضعف…
  • استرس

    درمان استرس

    درمان استرس استرس اصولا مانع عملکرد صحیح بسیاری از فعالیت های فیزیکی و روحی افراد میشود. ا…
  • عوامل موثر بر داشتن انرژی روحی و جسمی

    عوامل موثر بر داشتن انرژی روحی و جسمی تا کنون حتما برایتان پیش آمده که موبایل خود را بر رو…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *