برای خریدن لپتاپ مانند بقیه وسایل الکترونیکی، برند همان میزان مهم است که مشخصات و ویژگیهای آن محصول اهمیت دارد. بههمین دلیل هر ساله برندهای لپتاپ براساس آمارهای رسمی منتشر شده مورد بررسی قرار میگیرد و از لحاظ کیفیت کاری، تولیدکنندگان لپتاپ را مورد ارزیابی قرار داده و بدترین و بهترین برند در یک رتبهبندی انتخاب میشوند.
برای فراهم نمودن این مهم، به بررسی 10 برند بزرگ و برتر در تولید لپتاپ پرداخته که از نظر ساخت و ترکیب تکنولوژی، نوآوری، طراحی مناسب بیشترین امتیازات را در این زمینه بدست آوردهاند.
بررسی محصولات براساس این مشخصات باعث شد تا بهعلت کمبود پورت و قیمت بالا کمپانی اپل به رده پنجم سقوط کند. این درحالی بوده که از سال 2010 تا سال 2016 اپل همیشه بدون شک برترین برند تولید لپتاپ محسوب شده است.
حال رتبهبندی از 1 تا 10 را بررسی میکنیم و برای هر کدام علت این رتبه را شرح میدهیم.
1- لنوو (90 از 100)
زمانیکه 58 درصد از لپتاپ های تولیدی شما 4 ستاره شده باشند قطعا سال خوبی داشتهاید. محصولات لنوو بهدلیل مدت زمان شارژ فوقالعاده زیاد باتریهایش تعجب همه کارشناسان را در پی داشت. طراحی عالی در صفحه نمایش محصول Yoga910 و ویژگی خلاقانه کیبورد در Yoga Book از دلایل امتیازدهی بالای این محصول است.
2- ایسوس (86 از 100)
اگر بهدنبال ترکیبی از کیفیت و قیمت مناسب با هم هستید، محصولات ایسوس را انتخاب کنید. این کمپانی با استفاده از ایدههای خلاقانه طراحان خود در شاسیهای آبی و طلایی آلومینیومی خود در ZenBook3 چشم هر خریداری را به خود جلب میکند.
3- دل (83 از 100)
این کمپانی توانست تیتر خبرهای لپتاپ را با Dell XPS 13 و XPS 15 که از پرفروشترین لپتاپهای بازار هستند، از آن خود نماید. این کمپانی با ارائه صفحهنمایشهای OLED در Alienware 13 نهایت نوآوری را در این زمینه به خرج داد. همچنین این کمپانی گارانتی بلندمدت با گزینههای انتخابی فراوانی را برای کاربران در نظر گرفته است.
4- اچپی (82 از 100)
این کمپانی با ترکیبی از گارانتی بلندمدت خود و همچنین خط تولید الترابوک ها توانست این مقام را کسب کند.
5- اپل (78 از 100)
مکبوکهای این کمپانی بسیار باریک، پرقدرت و خوشساخت هستند اما نیاز به پول زیادی برای خریدن این محصولات دارید.
6- ایسر (78 از 100)
ایسر تنوع بسیار زیادی در لپتاپهای خوش ساخت دارد و همچنین همکاری خوبی با فروشندگان کامپیوتر دارد. بااینحال اکثر محصولات آن در حد متوسط هستند.
7- اماسای (76 از 100)
اماسآی لپتاپهای بسیار زیادی برای بازی کردن داشته که این لپتاپها مشخصات و نوآوریهای زیادی در این زمینه دارند. اما خدمات پس از فروش این کمپانی بدترین در نوع خود محسوب میشود.
8- ریزر (73 از 100)
این کمپانی لپتاپهای مخصوص بازی و الترابوکهای متعددی را روانه بازار نموده است. محصولات این کمپانی خوب و قدرتمند بوده اما خدمات پس از فروش خوبی ندارد.
9- سامسونگ (68 از 100)
این کمپانی با ارائه کرومبوکها در بازار توانست مقدار کمی توجهات را به خود جلب کند اما در نهایت به دلیل نداشتن خدمات پس از فروش کافی، سامسونگ در سال 2017 مایوسکننده عمل کرد.
10- مایکروسافت (66 از 100)
دلیل پایین بودن رتبه مایکروسافت ارائه نکردن محصولی جدید به بازار در زمان بررسی این کمپانیها بود. تنها محصول جدید این کمپانی سرفیسبوک بوده که کاربردی عادی در بین محصولات این کمپانی دارد.
آی تی رسان