تاثیر گردو بر هورمون ها
به تازگی تاثیر گردو بر هورمون ها بخصوص هورمون آقایان، با توجه به شیوه زندگی نامناسب و رژیم های غذایی ناسالم مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است. گردو از بهترین منابع اسیدهای چرب غیر اشباع و سرشار از آلفالینولنیک اسید (ALA) بوده و یکی از بهترین منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا- ۳ به شمار می رود.
اهمیت تغذیه:
پر واضح است که سلامت ما تحت تاثیر مستقیم تغذیه ما قرار می گیرد. تغذیه صحیح باعث می شود، مواد لازم به بدن فرد رسیده و افراد بتوانند نقش های خود را در جامعه بهتر ایفا کنند.
خواص گردو:
گردو از جمله مواد مغذی است که به دلیل طبیعت گرم آن از دوران کهن در تغذیه بسیار مورد توجه بوده اما تحقیقات درباره این ماده مغذی همچنان ادامه دارد.
گردو خون ساز و تصفیه کننده خون، درمان کننده بیماری های ریوی و مسکن دل پیچه است. گردو دارای مس بوده بنابراین به جذب آهن در بدن کمک می کند، همچنین گردو از بروز حمله قلبی جلوگیری می کند. مغز گردو دارای چند اسید آلما، مقدار کمی اسانس، اگزالاک آهک و ویتامین های A ،B ،D و E است. این میوه همچنین ١٢ درصد ارسنیک دارد.
تاثیر گردو بر هورمون ها چگونه است؟
در تحقیقی که اخیرا انجام شده است، 117 مرد سالم 21 تا 35 ساله شرکت کردند، این افراد به دو گروه تقسیم شدند. 58 نفر از گردو استفاده نکردند و به 59 نفر دیگر روزانه 75 گرم گردو داده شد. تحقیقات قبلی نشان داده بود که 75 گرم گردو، مقداری است که موجب تغییر در سطح چربی های خون می شود اما معمولا تغییری در وزن افراد سالم ایجاد نمی کند.
نتایج نشان داد در گروهی که گردو مصرف کرده بودند، سطح اسیدهای چرب امگا- 3 افزایش قابل توجهی داشت. این افراد میل جنسی بیشتر و نرمال تری داشته و به لحاظ روحی، شرایط بهتری داشته اند. همچنین سطح هورمون این افراد به طرز چشمگیری متعادل شده است.