مقایسه گوگل پیکسل 2 با اکسپریا ایکس زد 1 سونی

گوگل و سونی هر دو از برترین سازندگان دنیای گوشی‌های همراه هستند. در این نوشتار به مقایسه گوگل پیکسل ۲ با اکسپریا ایکس زد ۱ این دو سازنده پرداخته‌ایم.

مقایسه گوگل پیکسل ۲ با اکسپریا ایکس زد ۱ سونی

در بررسی امروز دو گوشی تقریبا یکسان را در کنار یکدیگر قرار داده‌ایم. این دو گوشی هوشمند پیکسل ۲ گوگل و اکسپریا ایکس زد ۱ سونی هستند؛ دو محصول با ظاهری همسان و متفاوت نسبت به سایر گوشی‌های پرچمدار موجود در بازار که طرفداران بسیار وفادار خود را دارند.

بعضی از طرفداران گوشی‌های نکسوس و پیکسل به هیچ وجه حاضر نیستند که از محصول برند دیگری استفاده کنند و این دقیقا همان حسی است که از طرف برخی از طرفداران محصولات سری اکسپریای سونی دنبال می‌شود. هر دو گوشی ظاهر نسبتا یکسانی دارند و ترکیبی از حاشیه‌های ضخیم، دوربین‌های قدرتمند، پردازشگر پیشرفته، رم کارآمد و سیسم عامل بهینه سازی شده را در اختیار کاربرانشان می‌گذارند.

با این تفاوت که محصول غول جستجوی اینترنتی در حدود ۵۰ دلار از محصول شرکت مشهور ژاپنی ارزان‌تر است. حال سوال این است که کدام گوشی پرچمدار ویژگی‌های بهتری را در اختیار کاربرانش می‌گذارد؟ در این نوشتار به شرح نقاط مشترک موجود در بین دو گوشی، بیان مشخصات هر گوشی به طور جداگانه، تعیین برنده این مقایسه و ارائه جدول مشخصات کامل هر دو محصول پرداخته‌ایم.

مقایسه پیکسل ۲ با اکسپریا ایکس زد ۱ سونی در ویژگی‌های مشترک

گوگل پیکسل ۲ و اکسپریا ایکس زد ۱ سونی ویژگی‌های مشترک زیادی با یکدیگر دارند. نمایشگرهای به کار رفته در این دو محصول با به کارگیری دو فناوری مختلف ساخته شده‌اند؛ اما هر دو نمایشگر اندازه تقریبا یکسانی دارند و توسط پوشش محافظتی گوریلا گلس ۵ مقاوم سازی شده‌اند.

پردازشگر هشت هسته‌ای کوالکام اسنپدراگون ۸۳۵، واحد پردازش گرافیکی آدرنو ۵۴۰، رم ۴ گیگابایتی از نوع LPDDR4، حافظه پایه ۶۴ گیگابایتی، دوربین اصلی تک سنسوری با قابلیت پشتیبانی فوکوس خودکار تشخیص حالت و فوکوس خودکار لیزری، باتری ۲,۷۰۰ میلی‌آمپر ساعت با قابلیت پشتیبانی فناوری شارژ سریع، اسپیکرهای استریو، توانایی مقاومت در برابر آب، بلوتوث ۵، پورت یو اس بی ۳.۱ نوع سی و سیستم عامل اندروید ۸ اوریو از ویژگی‌های مشترک بین این دو گوشی هوشمند هستند.

مشخصات گوگل پیکسل ۲

مقایسه گوگل پیکسل 2 با اکسپریا ایکس زد 1 سونی

گوگل پیکسل ۲ و برادر بزرگ‌ترش پیکسل ۲ ایکس ال هر دو گوشی‌های زیبایی هستند و هم اکنون در بازار عرضه می‌شوند. پیکسل ۲ که در این نوشتار به مقایسه آن پرداخته‌ایم، مانند سونی اکسپریا ایکس زد ۱ حاشیه‌های ضخیمی را بر روی نمایشگر خود دارد و کمی قدیمی به نظر می‌رسد، اما به جدیدترین پردازشگر و واحد پردازش گرافیکی کوالکام مجهز شده است و در کنار این دو سخت افزار یک نمایشگر AMOLED را نیز با نسبت تصویر ۱۶ به ۹ در اختیار شما می‌گذارد.

این نمایشگر به قابلیت اکتیو اج (Active Edge) یا لبه‌های فعال مجهز است. این فناوری برای مثال کاربر را قادر می‌سازد تا با فشار دادن لبه‌های جانبی نمایشگر، دستیار مجازی گوگل اسیستنت (Google Assistant) را بدون نیاز به ارائه فرمان صوتی بارگزاری کند یا زنگ تماس‌های ورودی را در حالت سکوت قرار دهد. گوگل لنز (Google Lens) یکی دیگر از قابلیت‌های نمایشگر گوشی پیکسل ۲ گوگل است و این توانایی را دارد که جزییات یک تصویر را تشخیص دهد.

از نظر سخت افزاری گوگل پیکسل ۲ وضعیت نسبتا خوبی دارد. این گوشی هوشمند از یک پردازشگر هشت هسته‌ای ۲.۳۵GHz کوالکام اسنپدراگون ۸۳۵، واحد پردازش گرافیکی آدرنو ۵۴۰، رم ۴ گیگابایتی، حافظه‌های داخلی ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی بدون قابلیت پشتیبانی کارت حافظه میکرو SD، بدنه‌ای با شاخص مقاومتی IP67 و نمایشگر ۵ اینچی AMOLED فول اچ دی با رزولوشن ۱۹۶۰ در ۱۰۸۰ پیکسلی، تراکم پیکسل ۴۴۱ppi، نسبت تصویر ۱۶ به ۹ و فناوری نمایشگر همیشه روشن (Always-On) بهره می‌برد. فناوری نمایشگر همیشه روشن پیکسل ۲ اعلان‌های این گوشی هوشمند را به شما نشان می‌دهد و باعث می‌شود که مصرف شارژ باتری تا حد ممکن کاهش پیدا کند.

استفاده از این نمایشگر و پردازشگر در کنار سیستم عامل اندروید ۸ اوریو، باتری ۲۷۰۰ میلی‌آمپر ساعت گوشی جدید گوگل را قادر می‌سازد تا به مدت یک روز کامل این محصول را روشن نگه دارد. این باتری توانایی پشتیبانی فناوری شارژ سریع را نیز دارد از این رو در صورتی که همه کارهای خود را با گوشی هوشمندتان انجام می‌دهید، می‌توانید در مدت زمان کوتاهی این باتری را دوباره شارژ کنید.

گوگل در تولید پیکسل ۲ همان عادت همیشگی خود را دنبال کرده و در ساخت این محصول هم مانند گوشی‌های سری نکسوس از دوربین‌های خوبی استفاده کرده است. این گوشی هوشمند به واسطه این سنت دیرینه به یک دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.8 و فلش دوگانه و توانایی پشتیبانی فناوری‌های پایدارسازی بصری و الکترونیکی تصاویر، فوکوس خودکار تشخیص حالت و فوکوس خودکار لیزری و یک دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی مجهز به دیافراگم f/2.4 و فوکوس ثابت مجهز شده است.

گوگل پیکسل ۲ مانند همه گوشی‌های گوگل برای طرفداران بی چون و چرای غول جستجوی اینترنتی ساخته شده است. این گوشی هوشمند شاید از نظر طراحی کمی قدیمی به نظر برسد اما وقتی که بحث سخت افزارهای داخلی مطرح می‌شود، به راحتی می‌تواند با سایر گوشی‌های پرچمدار موجود در بازار رقابت کند. نمایشگر کوچک، نداشتن جک ۳.۵ میلی متری هدفون، عدم توانایی پشتیبانی کارت حافظه میکرو SD و محدودیت عرضه از نقاط ضعف اصلی پیکسل ۲ هستند. محصول پرچمدار جدید گوگل قدرتمندترین دوربین را در میان سایر گوشی‌های عرضه شده در بازار دارد. این گوشی هوشمند ویژگی‌های خاصی مثل اکتیو اج یا کمرا لنز را در اختیار شما می‌گذارد.

پیکسل ۲ نمی‌تواند فناوری Hi-Res Audio را پشتیبانی کند اما به اسپیکرهای استریوی قدرتمندی مجهز شده است تا بتواند فایل‌های رسانه‌ای و کاربردهای صوتی را به خوبی انجام دهد. این دستگاه ۱۴۵.۷ میلی متر طول، ۶۹.۷ میلی متر عرض، ۷.۸ میلی متر ضخامت و ۱۴۳ گرم وزن دارد و در سه رنگ مشکی، سفید و آبی در بازار عرضه می‌شود. شما هم اکنون می‌توانید مدل ۶۴ گیگابایتی این گوشی هوشمند را با پرداخت ۶۵۰ دلار خریداری کنید. گوگل پیکسل ۲ در ایالات متحده به صورت انحصاری توسط شرکت ورایزون عرضه می‌شود اگرچه که امکان خریدن این محصول به طور آنلاک از سایر فروشگاه‌ها هم وجود دارد. گوگل استور و بست بای از جمله فروشگاه‌هایی هستند که این گوشی پرچمدار را عرضه می‌کنند.

مشخصات سونی اکسپریا ایکس زد ۱

مقایسه پیکسل 2 با اکسپریا ایکس زد 1 سونی: مشخصات گوشی پرچمدار سونی اکسپریا ایکس زد 1

اکسپریا ایکس زد ۱ یک گوشی پرچمدار جدید محسوب می‌شود. این گوشی هوشمند با یک سبک طراحی کلاسیک و محافظه کارانه ساخته شده، زیرا سازنده مشهور ژاپنی در طول چند سال اخیر تمایل زیادی را از خود به تغییر دادن سبک طراحی خاصش نشان نداده است؛ اگرچه که استفاده از این سبک طراحی به این معنا نیست که اکسپریا ایکس زد ۱ گوشی بدی به شمار می‌آید یا این که سونی هیچ بهینه سازی را در آن ایجاد نکرده است.

به طور کلی می‌توان گفت که تنها تفاوت‌های ظاهری موجود در بین گوشی‌های جدید سونی و بیشتر گوشی‌های پرچمدار ۲۰۱۷ موجود در بازار در بدنه‌های جعبه‌ای شکل و نمایشگرهای فول اچ دی حاشیه دار به کار رفته در محصولات سازنده ژاپنی است زیرا می‌توان گفت که سایر گوشی‌های جدید عرضه شده در بازار اغلب به نمایشگرهای بزرگ QHD لبه به لبه تقریبا بدون حاشیه مجهز هستند؛ البته برخی از منابع خبری گفته‌اند که سونی می‌خواهد از سال آینده سبک طراحی گوشی‌هایش را تغییر دهد.

اکسپریا ایکس زد ۱ جدیدترین پردازشگر و واحد پردازش گرافیکی کوالکام، یک باتری قدرتمند، یک دوربین کارآمد و اسپیکرهایی قوی را در خود دارد. این محصول سیستم عامل اندروید ۸ اوریو را در اختیار دارد.گوشی پرچمدار جدید سازنده ژاپنی از یک پردازشگر هشت هسته‌ای ۲.۳۵GHz کوالکام اسنپدراگون ۸۳۵، واحد پردازش گرافیکی آدرنو ۵۴۰، رم ۴ گیگابایتی LPDDR4، حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی با قابلیت پشتیبانی کارت حافظه میکرو SD و نمایشگر ۵.۲ اینچی آی پی اس ال سی دی فول اچ دی ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسلی با نسبت تصویر ۱۶ به ۹ و تراکم تصویر ۴۲۴ پی پی آی بهره می‌برد.

سونی در ساخت این گوشی هوشمند برای بالا بردن میزان مقاومت نمایشگر از یک محافظ گوریلا گلس ۵ و برای افزایش مقاومت بدنه از یک کاور پشتی فلزی استفاده کرده است. این سازنده همچنین خطوط آنتن اکسپریا ایکس زد ۱ را به کناره‌های این گوشی هوشمند منتقل کرده است تا از این طریق ظاهر محکم‌تری را در این گوشی هوشمند ایجاد کند و علاوه بر این تا حد ممکن نمای ترکیبی آن را پنهان سازد.

سونی همیشه به سازنده‌ای که مهارت فراوانی در ساخت دوربین‌های قدرتمند داشته، معروف بوده است. این شرکت هم اکنون لنزهای دوربین محصولات تعداد زیادی از شرکت‌های گوشی‌ساز جهان را تامین می‌کند. اکسپریا ایکس زد ۱ این برند مشهور از نظر قابلیت‌های تصویربرداری نسبت به گوگل پیکسل ۲ در مقام پایین‌تری قرار می‌گیرد، اما یک دوربین ۱۹ مگاپیکسلی اصلی را با دیافراگم f/2.0، فلش دوگانه ال ای دی و توانایی پشتیبانی قابلیت‌هایی نظیر فوکوس خودکار تشخیص حالت، فوکوس خودکار لیزری و پایدارسازی الکترونیکی تصاویر در اختیار شما می‌گذارد. این دوربین توسط یک دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی واید انگل با دیافراگم f/2.0 پشتیبانی می‌شود.

گوشی پرچمدار اکسپریا ایکس زد ۱ سونی به یک باتری جدانشدنی ۲۷۰۰ میلی‌آمپر ساعتی مجهز شده است، اما می‌تواند به کمک پردازشگر کارآمد، سیستم عامل منحصر بفرد و نمایشگر فول اچ دی زیبای خود یک روز کامل را بدون هیچ مشکلی روشن باقی بماند. این باتری توانایی پشتیبانی فناوری شارژ سریع ۳.۰ کوالکام را نیز دارد از این رو در مدت زمان کوتاهی کاملا شارژ می‌شود.

اکسپریا ایکس زد ۱ در نگاه اول کمی قدیمی به نظر می‌رسد، اما اگر که دقیق‌تر به این گوشی هوشمند نگاه کنید متوجه می‌شوید که سازنده مشهور ژاپنی در ساخت گوشه‌ها و قسمت‌های جانبی بدنه آن تغییرات مثبتی را اعمال کرده است تا کاربر بتواند راحت‌تر این گوشی اندروید را در دست بگیرد.

اکسپریا ایکس زد ۱ شاخص مقاومتی IP68 را پشتیبانی می‌کند و از این رو شما می‌توانید به راحتی در عمق ۱.۵ متری آب به مدت ۳۰ دقیقه از آن استفاده کنید (البته شما این کار را انجام ندهید، این موضوع بیشتر جنبه استاندارد سازی دارد : مترجم) این گوشی هوشمند به اسپیکرهای استریو و قابلیت‌های اتصالی بلوتوث ۵، سیستم عامل اندروید ۸ اوریو، اندروید پی و NFC نیز مجهز شده است.

اکسپریا ایکس زد ۱ سونی ۱۴۸ میلی‌متر طول، ۷۳.۴میلی‌متر عرض، ۷.۴ میلی‌متر ضخامت و ۱۵۵ گرم وزن دارد و در چهار رنگ مشکی، نقره‌ای، آبی و صورتی با قیمتی معادل ۷۰۰ دلار در بازار عرضه می‌شود.

برنده مقایسه گوگل پیکسل ۲ با اکسپریا ایکس زد ۱ سونی

مقایسه پیکسل 2 با اکسپریا ایکس زد 1 سونی: حرف آخر

هر دو گوشی از نظر ظاهری به یکدیگر شبیه هستند و علاوه بر این قطعات داخلی یکسانی را در اختیار دارند، اما علی‌رغم این که گوگل پیکسل ۲ فاقد جک ۳.۵ میلی متری هدفون، فناوری صوتی های – رز و حافظه قابل ارتقاء بوده؛ اما باز هم در مقایسه با اکسپریا ایکس زد ۱ سونی امتیاز بیشتری را کسب می‌کند.

گوگل پیکسل ۲ یک نمایشگر AMOLED را با فناوری همیشه روشن در اختیار شما می‌گذارد. این گوشی هوشمند به بهترین ترکیب دوربین مجهز شده است و علاوه بر این به کمک اسکنر اثرانگشت خود استفاده از سرویس پرداخت آنلاین اندروید پی را تا حد زیادی برای شما ساده می‌کند. گوشی پرچمدار غول جستجوی اینترنتی علاوه بر این دستیار مجازی گوگل اسیستنت و قابلیت اکتیو اج را نیز بر روی خود دارد و می‌تواند کاربرد و کارایی بهتری را ارائه کند.

این دستگاه همه شبکه‌های ارتباطی ایالات متحده را پشتیبانی می‌کند و علاوه بر این ۵۰ دلار نسبت به رقیب ژاپنی خود ارزان‌تر است. گوگل پیکسل ۲ مانند اکسپریا ایکس زد ۱ سونی سیستم عامل اندروید ۸ اوریو را اجرا کرده و این اطمینان را در شما ایجاد می‌کند که نسبت به محصول سازنده مشهور ژاپنی و هر گوشی اندرویدی دیگر، بروزرسانی‌های نرم افزاری و امنیتی را زودتر دریافت کنید.

اکسپریا ایکس زد ۱ سونی قابلیت‌های بسیار خوبی دارد، اما با قیمت گران‌تری عرضه می‌شود. اکسپریا ایکس زد ۱ توانایی پشتیبانی فناوری صوتی های – رز و کارت حافظه میکرو SD را دارد و یک جک ۳.۵ میلی متری را نیز در اختیار شما می‌گذارد از این رو در صورتی که این سه قابلیت برای شما حائز اهمیت هستند، توصیه می‌کنیم که محصول سازنده برجسته ژاپنی را خریداری کنید.

 

مقایسه پیکسل ۲ با اکسپریا ایکس زد ۱
مشخصات پیکسل ۲ گوگل اکسپریا ایکس زد ۱ سونی
نمایشگر ۵.۰ اینچی AMOLED با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسلی، نسبت تصویر ۱۶ به ۹، تراکم پیکسل ۴۴۱ پی پی آی، محافظ صفحه کورنینگ گوریلا گلس ۵ و نمایشگر همیشه روشن ۵.۲ اینچی تریلومینوس آی پی اس ال سی دی با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسلی، نسبت تصویر ۱۶ به ۹، تراکم پیکسل ۴۲۴ پی پی آی و محافظ صفحه کورنینگ گوریلا گلس ۵
پردازشگر هشت هسته‌ای ۲.۳۵ GHz کوالکام اسنپدراگون ۸۳۵ با واحد پردازش گرافیکی آدرینو ۵۴۰ هشت هسته‌ای ۲.۳۵ GHz کوالکام اسنپدراگون ۸۳۵ با واحد پردازش گرافیکی آدرینو ۵۴۰
رم ۴ گیگابایت ۴ گیگابایت
حافظه داخلی ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت بدون قابلیت پشتیبانی کارت حافظه میکرو SD ۶۴ گیگابایت با قابلیت پشتیبانی کارت حافظه میکرو SD
باتری ۲,۷۰۰mAh جدانشدنی با قابلیت پشتیبانی شارژ سریع ۲,۷۰۰mAh جدانشدنی با قابلیت پشتیبانی شارژ سریع ۳ و فناوری شارژ انطباقی کنوو سونی
دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم‌های f/1.8 و توانایی پشتیبانی قابلیت‌های پایدارسازی بصری تصاویر، فوکوس خودکار تشخیص حالت، فوکوس خودکار لیزری و فلش دوگانه ۱۹ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.0 و توانایی پشتیبانی قابلیت‌های‌ پایدارسازی الکترونیکی تصاویر، فوکوس خودکار تشخیص حالت، فوکوس خودکار لیزری و فلش ال ای دی دوگانه
دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4 و فوکوس ثابت ۱۳ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.0 و توانایی پشتیبانی قابلیت‌ پایدارسازی الکترونیکی تصاویر
سیستم عامل اندروید ۸ اورئو اندروید ۸ اورئو
مقاومت در برابر آب دارای شاخص مقاومتی IP67 (مقاوم در برابر آب) دارای شاخص مقاومتی IP68 (مقاوم در برابر آب)
ویژگی‌های خاص مجهز اسپیکرهای استریو، اسکنر اثر انگشت پشتی، اکتیو اج، گوگل لنز، سیمکارت الکترونیکی داخلی، دستیار مجازی گوگل اسیستنت و پورت یو اس بی ۳.۱ نوع سی مجهز به قابلیت صدای های – رز، اسپیکرهای استریو، اسکنر اثر انگشت جانبی (غیر فعال در ایالات متحده)، جک ۳.۵ میلی متری هدفون و پورت یو اس ۳.۱ بی نوع سی
ویژگی‌های اتصالی جی اس ام، اچ اس پی ای، سی دی ام ای، ان اف سی، ال تی ای، بلوتوث ۵، وای فای جی اس ام، اچ اس پی ای، ان اف سی، ال تی ای، بلوتوث ۵، وای فای
ابعاد ۱۴۵.۷ در ۶۹.۷ در ۷.۶ میلی متر ۱۴۸ در ۷۳.۴ در ۷.۴ میلی متر
وزن ۱۴۳ گرم ۱۵۵ گرم
شرکت‌های پشتیبانی کننده در ایالات متحده آنلاک برای همه شبکه‌های ایالات متحده و عرضه انحصاری توسط ورایزون ای تی اند تی و تی موبایل
قیمت ۶۵۰ دلار ۷۰۰ دلار

 

تانی کال

برگرفته از androidheadlines

تکراتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *