جیم جارموش معروف سینما می‌گوید: هیچ چیز در این جهان اصالت ندارد و همه چیز فرعی از فرعیات دیگر است. به راستی که باید برخی از جملات را مثل این جمله نغز، قاب کرد و به دیوار زد!

اگر اینبار به جای نگاهی سطحی، به ژرفای نقطه نظر جارموش بنگرید، احتمالا شما هم به این نتیجه خواهید رسید که همه چیز در این جهان عاملی الهام بخش برای چیز دیگری است و هیچ ایده بکر و خامی پشت دست‎ساز‌های دنیا وجود ندارد.

انگار ندایی از جانب دنیا انسان‌ها را خطاب خود قرار می‌دهد تا از هر کجا که خیال یا قوه تخیلاتشان را به کار می‌اندازد، ایده‌ها را بقاپند!

مثلا ایده‎ای که به انسان قدرت پرواز در آسمان را داد؛ پرنده‌ای بود که اصالتش به انسان بی‎ربط است و تلفنی که توسط گراهام‌بل اختراع شد؛ الهامی خلاقانه از اصواتی بود که انسان در ایجاد آن هیچ نقشی نداشته است.

ایده‌های ساخت اپلیکیشن سودمند

حتی ایده‌های ساخت اپلیکیشن سودمند هم قطعاتی گمشده از پازلی هستند که توسعه دهندگان قبلی موفق به کشف آن نشده‎اند!

ایده‌‌هایی که در دنیای ما پولساز هستند، مثل ایده‌های ساخت اپلیکیشن سودمند نه از راه تسخیر ایده‌های دیگران به دست می‌آیند و نه از راه تخسیر نبوغشان!

در صنعت موبایل و توسعه اپلیکیشن، معجزه دقیقا همان لحظه‌ای اتفاق می‌افتد که توسعه دهنده از تخصص خود فاصله می‌گیرد و در حواشی کار به دنبال رفع نواقص یا افزایش نقاط مثبت و کامل محصول خود می‌گردد.

شما هم از کسب وکار خود فاصله بگیرید، کمی قدم بزنید تا به جایی که اصلا انتظارش را نکشیده‌اید برسید؛ مثلا هات اپ نیوز که در مطلب امروز خود سرّ تصرف (و نه دزدی یا زیر سوال بودن ایده‌های دیگران را) در سه مرحله با شما به اشتراک می‌گذارد.

نکاتی برای پیدا کردن ایده‌های ساخت اپلیکیشن سودمند

Ways to Find a Profitable Mobile App Idea

حتی اگر ایده‌های تکراری اپلیکیشن هم شما را خسته کرده است، دست از تلاش نکشید؛ چشم و هم‎‎چشمی کردن با رقبا، در آخر شما را به ایده‌ای خالص می‌رساند که شکاف بزرگی میان شما و آن‌ها ایجاد می‌کند.

شکافی به وسعت خلاقیت، ریزبینی در کار و خستگی ناپذیریتان!

نکاتی که در ادامه می‌خوانید همان راه حل‌هایی هستند که در مسیر تولید ایده‌های ساخت اپلیکیشن سودمند و درآمدزا برای برند‌های رتبه یک اپ استور امتحان خود را پس داده و موثر واقع شده‌اند.

ایده‌های ساخت اپلیکیشن سودمند

به دنبال کمبود، نواقص و مشکلات باشید

اگر به دنبال یک ایده حاضر و آماده هستید یا دیگران به شما دزدی ایده‌های دیگران را با کمی دستکاری پیشنهاد می‌دهند، همین الان همه چیز را متوقف کنید!

ایده‌های ساخت اپلیکیشن سودمند دقیقا زمانی متولد می‌شوند که یک مشکل یا مانع بزرگ از میان برداشته می‌شود.

گاهی اوقات این مشکلات همان درگیری‌های فکری شما در خانه یا محل کار هستند. کار را با زیر نظر قرار دادن یک روز معمولی شروع کنید. روز خود را چگونه می‌گذارنید؟ دیگران چطور؟

تنش و چالش‌های خود یا دیگران را در برخورد با مسائل زیر نظر بگیرید. هم از نظر کیفی و هم به جهت کمیت آن‌ها.

محیط کارتان، زندگی دیگران، مشکلات جامعه و حتی نواقص اپلیکیشن‌های دیگر، منبعی برای تصرف ایده‌های ساخت اپلیکیشن سودمند هستند.

ایده‌های ساخت اپلیکیشن سودمند

در هر روز حداقل یک مشکل یا درگیری فکری که خود یا دیگران بدان دچار شده‎اند را بنویسید. به مرور زمان این دفترچه‌ای که لیست مشکلات در آن ثبت شده است، قطور و قطور تر می‌شود تا باور کنید جهان بدان زیبایی اغراق‎آمیزی که می‌گویند نیست!

همین موضوع عاملی می‌شود تا به دنبال پیدا کردن ایده‌ای برای برطرف کردن مشکلات باشید. همانطور که می‌بینید این ایده یک ایده خالص نیست؛ چون هیچ چیز در این جهان از اصالت خودِ ماده بر نمی‌آید و قطعا همه چیز در به وقوع پیوستن چیز‌های دیگر نقش دارند.

لطفا خود را درگیر یک ایده تازه که در ذهن هیچ کس خطور نکرده است، نکنید!

ایده‌های ساخت اپلیکیشن سودمند

بعد از هر 30 روز سه مشکل حادتر و جدی‌تر را در دفترچه خود یادداشت کنید. این کار را برای دوره‌های سی‌روزه بیشتری تکرار کنید. تکراری که خواب شب را از شما بگیرد و ذهنتان را به خودش مشغول سازد.

این تکرار منش، بینش و سبک زندگیتان را تغییر داده است؟ به مرحله بعد بروید.

مهارت‌هایتان را شناخته و در اولویت قرار دهید

چه مهارتی دارید که بتوان از آن به عنوان یک اهرم برای مدیریت کسب وکاری جدید استفاده نمود؟ مهارت خاصی ندارید؟ مشاغل عمومی را تمرین کنید که هر انسانی می‌تواند از آن طریق کسب درآمد کند.

مثلا Rachel Charlupski از گوشی هوشمند خود با ساخت یک اپلیکیشن کمک گرفت و یک سیستم پرستاری از سالمند و کودک آنلاین راه‎اندازی کرد. استارتاپی که در ابتدای راه، یک نفره بود اما با گذشت چند ماه حالا 1500 نفر کارمند دارد!!

ایده‌های ساخت اپلیکیشن سودمند

شروعی یک نفره مشابه با استارتاپ Rachel Charlupski دقیقا همان شروعی است که اول راه باید با توجه به استعداد و مهارت خود بدان فکر کنید.

5 مهارت یا علاقمندی خود را لیست کنید. برای استفاده از این مهارت یا بهره‌وری مثبت از این علاقه‌مندی، چه شغلی در جامعه شما وجود دارد؟

به عنوان مثال اگر یکی از مهارت‌های شما نوشتن و نویسندگی است؛ بنویسید کدام ارگان در این زمینه می‌تواند به شما کمک کند. بنویسید چه سرویس آنلاینی برای نویسندگی کتب یا مقالات وجود دارد که می‌تواند از توانمندی شما استفاده نماید.

ایده‌های ساخت اپلیکیشن سودمند

حال مقیاس کار را مشخص نمایید. در ابتدا راه به دنبال کار بین‌المللی نباشید. زمینه‌ای را انتخاب کنید که رقابت کمتری در آن وجود داشته باشد و تنها بتوانید با استفاده از شیوه طراحان معروف اپلیکیشن در تبدیل ایده به تجارت موفق شوید.

جستجو در میان اپلیکیشن‌ها را آغاز کنید

زمانی که ناامیدی روی سرتان آوار شده است و فکر می‌کنید هیچ راه نجاتی در دنیا پُر رقابت اپلیکیشن‌ها وجود ندارد با نگاهی به اطراف، همیشه یک راه چاره وجود دارد که آن را خواهید یافت.

به دنبال اپلیکیشن‌هایی بگردید که دانلود می‌شوند؛ اما مدت‌ها است که بروزرسانی نداشته‎اند!

ایده‌های ساخت اپلیکیشن سودمند

برای این که این اپلیکیشن‌های فراموش شده را پیدا کنید نگاهی به برنامه‌های برتر با رنکینگ خوب و پُردانلود اپ استور یا گوگل پلی بیندازید. در تمام زمینه‌ها جستجو کنید: تناسب اندام، شبکه‌های اجتماعی و…

در لیستی که ظاهر می‌شود صفحه یک تا چهار یا پنج را نادیده بگیرید. این صفحات را بدون توجه به برنامه‌ها مرور کنید؛ چون اغلب دانلود و آپدیت دارند که باعث شده است تا این حد جلوتر باشند.

از صفحه پنجم به بعد نگاهتان را دقیق‎تر کنید. این برنامه‌ها احتمالا هنوز دانلود می‌شوند اما زمان زیادی از آخرین آپدیتشان می‌گذرد.

ایده‌های ساخت اپلیکیشن سودمند

برای رسیدن به ایده‌های ساخت اپلیکیشن سودمند روی این برنامه‌ها متمرکز شوید. وارد صفحه دانلودشان شوید و به جزئیات توجه نمایید.

با کاربرانی که به صورت حرفه‎ای نظر گذاشتند و از طرفداران برنامه هستند، ارتباط برقرار کنید. فکر پُشت اپلیکیشن‌های کم طرفداری که می‌بینید را با استفاده از نکات پرورش ایده‌های اپلیکیشن رشد دهید.

سخن آخر:

به یاد داشته باشید که در برنامه سازی معمولا اولین ایده‌ها سودمند واقع نمی‌شوند. آن اپلیکیشن‌های موفقی که می‌بینید، محصول مدت‌ها پایداری و تکرار هستند که با توجه به این نکات به دست آمده‎اند. این نکات را پُشت گوش نیندازید!

هات اب نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *