اچ تی سی در سال 1997 توسط چر وانگ و پیتر چو در تایوان پایه‌گذاری شد. این کمپانی کار خود را با ساخت کامپیوترهای همراه (نوت‌بوک) آغاز کرد و در ادامه به طراحی و ساخت دستگاه‌های کوچکتر روی آورد و در سال 1998 موفق شد تا یکی از اولین دستگاه‌های بی‌سیم لمسی دستی قابل‌حمل دنیا را تولید کند. طی سالهای بعدی این کمپانی بیشتر تمرکز خود را بر روی ساخت تلفن‌های همراه متمرکز کرد، تا جایی که در سال 2011 بیشترین سهم از بازارگوشی‌های هوشمند آمریکا متعلق به HTC بود. اما از سال 2012 با افزایش فعالیت‌ها و تبلیغات سامسونگ و اپل، سهم این شرکت از بازار آمریکا به کمتر از 10 درصد کاهش پیدا کرد.

اولین تلفن همراه ساخته شده توسط HTC، والابی (WALLABY) بود که با نام O2 XDA نیز شناختهمی‌شود. این گوشی دارای نسخه موبایل 2002 سیستم عامل مایکروسافت پاکت پی‌سی (POCKET PC) بود و899 پوند قیمت داشت.


اچ تی سی در سالهای آغازین فعالیت‌های خود، اولین گوشی هوشمند اچ‌پی (HP) به نام کامپیوتر جیبی IPAQ را برای این کمپانی تولید می‌کرد.


اچ تی سی در سال 2004 یکی از اولین گوشی هایی که با سیستم عامل پالم (PALM OS) کار می کرد را روانه بازار کرد. این گوشی PALM TREO 650 نام داشت و دارای یک صفحه نمایش 2.4 اینچی لمسی و دوربین 0.3 مگاپیکسلی بود.


اولین گوشی اندرویدی دنیا توسط HTC ساخته شد. این گوشی که اچ تی سی دریم (HTC DREAM) نام داشت در سال 2009 وارد بازارها شد.


اولین گوشی‌های ویندوزی و مایکروسافتی دنیا نیز توسط HTC ساخته شده‌اند. اولین گوشی که توسطسیستم عامل مایکروسافت کار می‌کرد در سال 2002 توسط اچ تی سی ساخته شد. 7 تروفی (HTC7TROPHY) نیز اولین گوشی دنیا بود که با سیستم عامل ویندوز 7 عرضه می‌شد.


اولین گوشی هوشمند در بازار آمریکا که از سیستم 4G پشتیبانی می‌کرد HTC EVO 4G بود. اولین گوشی ویندوزی دنیا نیز که از سیستم‌های 3G پشتیبانی می‌کرد توسط اچ تی سی عرضه شده بود.


اولین گوشی نکسوس (NEXUS) گوگل توسط اچ تی سی طراحی و ساخته شد. گوشی‌های پیکسل (PIXEL) نیز در حال حاضر توسطHTC تولید می‌شوند.


خودروهای هوشمند تایوانی LUXGEN با کمک اچ تی سی ساخته می‌شوند.


اولین تبلت ساخته شده توسط اچ تی سی مدل فلایر (HTC FLYER) بود که در نمایشگاه MWC 2011 معرفی شد.


اچ تی سی یکی از اولین هدست های واقعیت مجازی مدرن دنیا یعنی وایو (HTC VIVE) را در سال 2016 وارد بازار کرد. این هدست از زمان معرفی تاکنون 22 جایزه مختلف کسب کرده است.

 

digiro

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *