چگونه برندمان برای نسل سومی ها جذاب باشد؟

این نسل اولین نسلی ست که با اینترنت، گوشی های هوشمند و تلویزیون آنلاین بزرگ شده. افرادی این رده ی سنی بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۲ به دنبال آمده اند و بخش زیادی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند. با اینکه هنوز به سن نوجوانی نرسیده اند توانسته اند روی درآمد خیلی از برندها در سطح جهانی تاثیر گذار باشند.

اگر بخواهیم نگاه دقیق تری به این موضوع بیندازیم می بینیم که که برخی از برندها برای بدست آوردن دل این گروه استراتژی های جدیدی اتخاذ کرده اند. به عنوان مثال بخش استوری اینستاگرام از این جهت طراحی شده که کاربران را از اسنپ چت دور کند. جالب است بدانید شرکت های تولید کننده ی خودرو به این نتیجه رسیده اند که این گروه سنی هیچ علاقه ای به رانندگی کردن ندارند و از این رو به دنبال ساخت خودروهای بدون راننده هستند.

حالا اگر بخواهیم برند خودمان را برای کاربران این نسل مورد پسند کنیم چه کاری می توانیم انجام دهیم. از این ۸ نکته غافل نباشید:

شبکه های اجتماعی

در یک بررسی که اخیرا انجام شده ثابت شده که کاربران نسل جدید روزانه ۱۱ بار شبکه های اجتماعی را چک می کنند. بر عکس نوجوانان آن ها ترجیح می دهند برای اینکه با دوستانشان ارتباط برقرار کنند از اینستاگرام و اسنپ چت استفاده کنند در حالیکه نوجوانان معمولا از فیسبوک استفاده می کنند. به علاوه کاربران نسل جدید طرفداران پرو پا قرص یوتیوب هستند. به طوری که یوتیوب برای تهیه کردن محتوای مطابق گروه سنی آن ها میلیون ها دلار خرج کرده است.

پیشنهاد ما :  آیا استخدام تعداد بیشتر زنان در تیم فروش تصمیم درستی ست: سود یا ضرر؟

چگونه برندمان برای نسل سومی ها جذاب باشد؟

برندها برای اینکه موفق تر عمل کنند باید استراتژی هایی به کار ببندند که پلتفورم های مورد علاقه ی این نسل را در بر بگیرد. یعنی یک استراتژی جدید برای اسنپ چت، اینستاگرام و یوتیوب. استراتژی شما به اهداف و بودجه ای که در نظر گرفته اید که بستگی دارد. برای شروع برای هر پلتفورم تقویم محتوا در نظر بگیرید و میزان استقبال از آن محتوا را زیر نظر بگیرید تا ببینید چه نوع محتوا برای مخاطب های این گروه سنی خاص مناسب است.

به دنبال محتوای مرتبط باشید، زندگی را ایده آل جلوه ندهید

اعضای این گروه سنی بیشتر به دنبال کمپین های تبلیغاتی هستند که جنبه هایی مرتبط با زندگی عادی را جلوه می کند. در صورتی که تبلیغات برندها با الگوهای این رده سنی تطابق نداشته باشد نمی تواند موفق عمل کند.

به جای آن بهتر است محتوا از سوی خود کاربران تهیه شود تا بازتابی از زندگی واقعی نمایش داده شود. برندهایی مثل BMW، سفورا و GoPRo محتوای تولیدی خود این رده سنی را روی پلتفورم هایی مثل اینستاگرام منتشر می کنند.

اول به فکر موبایل باشید

کاربران این رده سنی اول و بیشتر از باقی گجت ها از گوشی استفاده می کنند. در پرسشنامه ای که اخیرا توسط این رده سنی پر شد فرستنده ی پرسشنامه ها از ۵ گجت مختلف استفاده کرده بودند در حالیکه پاسخ ها همگی از طریق گوشی ارسال شده بود. برند ها باید اطمینان حاصل کنند که شرایط و امکانات لازم برای استفاده از وبسایت روی گوشی را در اختیار این نسل قرار داده اند. پس اگر وبسایت شما برای استفاده روی گوشی بهینه سازی نشده بهتر است کاربران را به سمت آن هدایت نکنید. سعی کنید تجربه ی استفاده از وبسایت روی گوشی را بی نقص ارائه دهید.

پیشنهاد ما :  چرا کمپین تبلیغات ایمیلی من بی نتیجه بود؟ راه حل چیست؟

نسل

بدانید و به خاطر داشته باشید که این نسل سنی با نوجوانان فرق دارند

همانطور که قبلا اشاره کردیم این نسل با نوجوانان فرق دارند. نوجوانان دوست دارند بی نقص باشند در حالیکه این گروه سنی مستقل و واقع بین هستند. نوجوانان دوست دارند در شرکت هایی با دفترهای مشترک کار کنند ولی این گروه سنی مایل است در اتاق هایی تک نفره کار کند.

وقتی صحبت از استخدام آن ها می شود برند ها باید به علایقشان توجه کنند. به خاطر داشته باشید که این نسل با نوجوانان انتظارات شغلی متفاوتی دارند و تمام افراد کم سن و سال مثل هم نیستند.

اینفلوئنسرهای این نسل را بشناسید

این نسل با خواندن محتوای اینفلوئنسرهای خاص خودشان تحت تاثیر قرار می گیرند. برند هایی که دوست دارند مخاطبی از این گروه سنی داشته باشند باید بتوانند اینفلوئنسرهای آن ها را شناسایی کنند تا بتوانند زیر و بم روحیات این کاربران را بیشتر بشناسند.

نسل

برندهای مورد علاقه ی این نسل را بشناسید

بند ناف این نسل با تکنولوژی بریده شده و تعدادی از برندها توانسته اند با موفقیت خودشان را در دل آن ها جا کنند. نایک، سفورا، BMW و آمازون فقط تعدادی از برندهایی هستند که از نظر این نسل باحال به نظر می رسند و برای آن ها الهام بخش هستند. هر برندی برای جذب کردن این نسل تکنیک های خاص خود را اجرا کرده است.

در دنیای تکنولوژی صدایتان را به گوش آن ها برسانید

این نسل عمدتا از طریق تکنولوژی هدایت می شوند و برند هایی که بتوانند در دنیای تکنولوژی نقش فعالی داشته باشند موفق تر خواهند بود. اپل، آمازون، گوگل و فیسبوک توانسته با این نسل به خوبی مطابقت پیدا کنند چون دقیقا با پیشرفت های جهانی که در آن زندگی می کنیم جلو رفته اند. شاید بقیه ی برندها به این اندازه بر دنیای تکنولوژی وابسته نباشند ولی باید روی این گزینه تاکید کنم چون فعالیت در دنیای مجازی نشان دهنده ی این است که برند شما مدرن، خلاق و رو به جلو است. با این کار در حیطه ی علایق کاربران این نسل قرار می گیرید.

پیشنهاد ما :  کسب و کار های کوچک ولی پول ساز سال 2017 را بشناسیم

نسل

باحال باشید

این نسل را ۵ ساله ها و سنین بیشتر از آن تشکیل می دهند که بیشتر اعضای آن نوجوانان هستند در نتیجه باحال بودن برای آن ها مهم است. بر اساس بررسی که گوگل انجام داده یوتیوب و دیزنی برای آن ها باحال محسوب می شود با این حال تصویری بوجود آورده که با تاریخچه ی برند مطابقت دارد. بازاریاب ها باید به دنبال راهی باشند تا بتوانند به زبان این “کودکان” با آن ها صحبت کنند بدون اینکه کوچکترین تغییری در DNA برند ایجاد شود.

این نسل به اندازه ی ۴۴ میلیارد دلار قدرت خرید دارد و قرار است در آینده ای نزدیک به مهم ترین قشر دنیای مجازی تبدیل شوند و حتی از جوانان هم جلو بزنند. برای اینکه بتوانید مطابق سلیقه ی آن ها باشید باید از پلتفورم های جدید استفاده کنید و به شیوه ای محتوا منتشر کنید که با حالات روحی این نسل همخوانی داشته باشد.

نسل

تانی کال

آی تک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *