هوش مصنوعی به اندازه کشف برق بزرگ است

پیچای در گفتگویی از هوش‌ مصنوعی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که بشر در حال توسعه‌ی آن است، یاد کرد و تأثیر عمیق آن را به اندازه‌ی آتش و برق در توسعه‌ی جوامع بشری دانست. او در پاسخ به کسانی که از هوش‌ مصنوعی به‌عنوان خطری بزرگ برای آینده‌ی بشر یاد می‌کنند، آتش را مثال زد. به عقیده‌ی او، با وجود خطرات و آسیب‌های فراوان آتش، این کشف باعث شد بشر با بهره‌گیری و تمرکز بر نقاط قوت آن، جوامع خود را در مسیر توسعه و پیشرفت قرار دهد. پیچای هوش‌ مصنوعی را نیز جزو همین دسته موارد می‌داند و از آن به‌عنوان راه‌ حل برخی از مشکلات دیرینه‌ی انسان‌ها، مانند تغییرات اقلیمی و درمان سرطان و… یاد می‌کند.

معمولاً از گوگل به‌عنوان یکی از تأثیرگذارترین رهبران در توسعه‌ی هوش‌ مصنوعی یاد می‌شود؛ از این‌رو این شرکت همواره با انتقادات فراوانی از سوی منتقدان مواجه است. چندی پیش یکی از منتقدان درباره‌ی آینده‌ی شغلی افراد با ورود هوش‌ مصنوعی ابراز نگرانی کرد.

او در این‌ رابطه گفت:

من این آینده‌ی خوشحال و درخشان را می‌بینم؛ اما شغل‌ها چه! به شغل یک رادیولوژیست نگاه کنید. ممکن است دیگر نیازی به وکلا نباشد و درحالی‌که برخی از افراد مشغول جشن‌ گرفتن هستند، شاید دیگر نیازی به حساب‌داران هم نباشد.

وقتی که از پیچای در این رابطه پرسش شد، او نگرانی درباره‌ی این مسئله را حق افراد دانست؛ اما استقبال از پیشرفت‌های تکنولوژیک را یک نیاز عنوان کرد.

تاریخ نشان می‌دهد کشورهایی که [تکنولوژی‌های جدید را] پس می‌زنند، با شانس خوب عمل نمی‌کنند. بنابراین باید از تغییرات استقبال کرد.

تانی کال

برگرفته از THE VERGE

زومیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *