مقایسه گوگل پیکسل 2 ایکس ال با گلکسی نوت 8 سامسونگ

در این متن به مقایسه گوگل پیکسل ۲ ایکس ال با گلکسی نوت ۸ سامسونگ می‌پردازیم. این دو موبایل در حال حاضر، بهترین گوشی‌های هوشمند اندرویدی هستند که با قیمت بسیار بالایی به فروش می‌رسند.

کمپانی گوگل به تازگی از پرچمداران پیکسل ۲ و پیکسل ۲ ایکس ال رونمایی کرده است. این گوشی‌ها با جدیدترین نرم‌افزارها و سخت‌افزارها همراه شده‌اند و به همین دلیل نیز برچسب قیمتی بالایی برای آنها در نظر گرفته شده است. بدین ترتیب، گوگل پیکسل ۲ ایکس ال در شرایط مناسبی برای رقابت با گران‌ترین پرچمدار اندرویدی قرار دارد؛ گلکسی نوت ۸ سامسونگ.

البته برچسب قیمتی بالا، تنها شباهت این دو اسمارت فون نیست. هر دو موبایل در اندازه بزرگی ساخته شده و با مشخصات رده بالایی همراه هستند. با معرفی گوگل پیکسل ۲ ایکس ال، انتخاب برای بسیاری از هواداران گوشی‌های هوشمند اندرویدی دشوار شده است؛ به همین دلیل به مقایسه گوگل پیکسل ۲ ایکس ال با گلکسی نوت ۸ سامسونگ پرداخته، شباهت‌ها و تفاوت‌های این دو موبایل را بررسی می‌کنیم. در ادامه با تکراتو همراه شوید:

مقایسه گوگل پیکسل ۲ ایکس ال با گلکسی نوت ۸ سامسونگ: شباهت‌ها

گلکسی نوت ۸ را اغلب به عنوان یک گوشی واقعا بزرگ می‌شناسند؛ چرا که حقیقتا همین طور است. البته پیکسل ۲ ایکس ال نیز فاصله چندانی با اندازه نوت ۸ ندارد. گلکسی نوت ۸ به اندازه ۴.۶ میلی‌متر بلندتر از پیکسل ۲ ایکس ال است، اما به اندازه ۲ میلی‌متر باریک‌تر بوده و ضخامت آنها تقریبا با هم برابر است. تفاوت واقعی در اندازه صفحه نمایش است. نوت ۸ به لطف نسبت ابعاد ۱۸.۵:۹، از نمایشگر ۶.۳ اینچی برخوردار شده؛ این در حالیست که پیکسل ۲ ایکس ال در نسبت ابعاد ۱۸:۹ ساخته شده و از نمایشگر ۶ اینچی بهره می‌برد. نمایشگر ایکس ال حقیقتا خوب است؛ اما از آنجاییکه هنوز عرضه نشده و عملا مورد بررسی قرار نگرفته، نمی‌توان عملکرد آن در مقایسه با صفحه نمایش بیکران و شگفت انگیز نوت ۸ را قضاوت کرد. البته این احتمال وجود دارد که در عمل، تفاوت چندانی با هم نداشته باشند.

چیزی که بیشتر از همه احساس می‌شود، وزن این دو گوشی هوشمند است. نوت ۸ به اندازه ۲۰ گرم از پیکسل ۲ ایکس ال سنگین‌تر است که به خوبی احساس می‌شود. هر دو موبایل به دلیل اندازه نمایشگر بزرگی که دارند، لمس همه قسمت‌های صفحه نمایش را برای کاربر دشوار کرده‌اند.

این شباهت‌ها در قسمت‌های سخت‌افزاری نیز دیده می‌شوند. هر دو موبایل از تراشه کوالکام اسنپدراگون ۸۳۵ برخوردار شده‌اند؛ البته نوت ۸ در برخی بازارها با تراشه اگزینوس به فروش می‌رسد. گوشی سامسونگ از رم ۶ گیگابایتی برخوردار شده که تفاوت چشمگیری در مقایسه با رم ۴ گیگابایتی پیکسل ۲ ایکس ال دارد. پس از ۱۸ ماه استفاده، این تفاوت به خوبی احساس می‌شود. این دو گوشی اندرویدی همچنین به اسلات میکرو اس دی مجهز هستنند و در دو نسخه ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی عرضه می‌شوند. بنابراین، انتخاب نسخه ۶۴ گیگابایتی آنها منطقی‌تر به نظر می رسد، چرا که امکان افزایش حافظه وجود دارد. پیکسل ۲ ایکس ال نیز همانند نوت ۸ در برابر آب و غبار مقاوم شده و امتیاز IP67 را دریافت کرده است. گلکسی نوت ۸ از IP68 بهره می‌برد. این موبایل در آبی به عمق کمی بیشتر از یک متر، به مدت ۳۰ دقیقه دوام می‌آورد. از طرف دیگر، گوشی پیکسل در عمقی کمتر از یک متر مقاومت می‌کند.

گوشی گوگل از باتری بزرگ‌تر ۳۵۲۰ میلی آمپر ساعتی برخوردار شده که به اندازه ۶.۵ درصد از باتری ۳۳۰۰ میلی آمپر ساعتی نوت ۸ بیشتر است. لازم به ذکر است که تفاوت درعمر باتری، به نرم‌افزارهای داخلی موبایل بستگی دارد، بنابراین، تفاوت مذکور چندان مشهود نخواهد بود.

مقایسه گوگل پیکسل ۲ ایکس ال با گلکسی نوت ۸ سامسونگ: تفاوت‌ها

تفاوت اصلی این دو موبایل در نرم‌افزارها و ویژگی‌های اصلی سامسونگ است که همیشه از آنها در موبایل‌های خود استفاده می‌کند.

این کمپانی، گوشی‌های هوشمند خود را به ویژگی‌های نرم‌افزاری زیادی مجهز کرده و اغلب حجم بالایی از تغییرات را در سیستم عامل ایجاد می‌کند. این حالت گوشی‌های سامسونگ کاملا با گوشی‌های گوگل تفاوت دارد. این گوشی از اندروید خالص برخوردار شده و بنابراین، تغییراتی در آن دیده نمی‌شود. علاوه بر اینکه به اپلیکیشن‌ها و نرم‌افزارهای گوگل مجهز می‌شود. این در حالیست که نوت ۸، علاوه بر این اپلیکیشن‌ها، برنامه‌های کاربردی مخصوص سامسونگ را نیز در موبایل‌های خود قرار می‌دهد. نوت ۸ از قلم استایلوس شگفت‌انگیز اس پن بهره می‌برد که نمونه بارز انبوه ویژگی‌های نرم‌افزاری است.

کمپانی سامسونگ در طراحی دوربین نوت ۸، بسیار متفاوت‌تر از سایر گوشی‌های خود عمل کرده و برای اولین بار از تنظیمات دوربین دوگانه بهره برده است. هر دو لنز دوربین اصلی این گوشی هوشمند از ثبت اپتیکال تصویر پشتیبانی می‌کنند. علاوه بر این، ویژگی‌های نرم‌افزاری متعددی برای این دوربین طراحی شده که از میان آنها می‌توان به مود پرتره Live Focus اشاره کرد. البته گوشی گوگل، علیرغم اینکه تنها از یک لنز در دوربین اصلی خود بهره می‌برد، با ویژگی‌های نرم‌افزاری ارائه می‌شود که هرآنچه از دوربین‌های دوگانه نیاز دارید را در اختیارتان قرار می‌دهد. گوگل پیکسل ۲ ایکس ال بدون اینکه فضای زیادی را برای لنز ثانویه دوربین دوگانه در نظر بگیرد، می‌تواند تصاویر زیبایی را در مود پرتره به ثبت برساند. گوگل پیکسل ۲ ایکس ال همچنین به دیافراگم جدید روشن‌تر و ثبت اپتیکال و الکترونیکی تصویر مجهز است.

تفاوت دیگر این دو موبایل در قابلیت‌های صوتی است. گوگل پیکسل ۲ ایکس ال از دو اسپیکر در نمای جلویی خود بهره می‌برد، این در حالیست که نوت ۸ تنها به یک اسپیکر مجهز است. اسپیکرهای گوشی گوگل بلندتر بوده و از نوع استریو هستند. علاوه بر این، برخلاف نوت ۸ به آسانی با دست کاربر پوشیده نمی‌شود. نکته قابل توجه این است که پیکسل ۲ ایکس ال از جک هدفون استاندارد ۳.۵ میلی متری برخوردار نیست، اما این ویژگی همچنان در نوت ۸ وجود دارد. شاید گلکسی نوت ۸ سامسونگ نتواند بهترین کیفیت صدا را ارائه کند؛ اما قطعا به راحتی می‌توانید با نصب هدفون، به موسیقی مورد علاقه خود گوش دهید. در حالیکه کاربران گوشی گوگل از این ویژگی برخوردار نمی‌شوند.

نتیجه‌گیری نهایی

نتیجه‌گیری نهایی

این دو موبایل بیشتر از اینکه با هم متفاوت باشند، شباهت‌های بسیاری دارند. اگر به گوشی‌های بزرگ با مشخصات رده بالا و ویژگی‌های مدرن نیاز دارید، این دو موبایل جزء بهترین گزینه‌ها هستند.

اگر در حال حاضر از گوشی سامسونگ استفاده می‌کنید، بدون شک نوت ۸ را انتخاب خواهید کرد؛ چرا که با مشخصات منحصر به فرد سامسونگ آشنا هستید و انتخاب گوشی دیگری به جز نوت ۸ برایتان غیر قابل تصور است. همین مساله برای کسانی که به قلم استایلوس عادت دارند نیز صدق می‌کند. پرچمدار سری نوت سامسونگ علاوه بر جک هدفون و ویژگی‌های نرم‌افزاری، از شارژ بیسیم نیز پشتیبانی می‌کند.

با تمام این اوصاف، عملکرد پلتفرم اندروید در گوشی گوگل و خدمات این کمپانی را نمی‌توان نادیده گرفت. کاربر با خرید این موبایل از یک تجربه سریع و ساده بهره می‌برد که در یک بدنه زیبا با مشخصات مدرن ارائه می‌شود. علیرغم اینکه کاربران پیکسل ۲ ایکس ال از جک هدفون بهره نمی‌برند، اما از تجربه خالص گوگل و اندروید لذت خواهند برد.

تانی کال

برگرفته از androidcentral

تکراتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *