فولکسواگن بهعنوان بزرگترین خودروساز جهان، علاوه بر اینکه تنهایی اقدام به تولید خودرو میکند، چندین شرکت متعدد دیگر دارد که آنها نیز جزء برترین خودروسازان جهان هستند.
در محصولاتی که بانام فولکسواگن عرضه میشوند، علاوه بر طراحی خاص، کیفیت و سطح بالای تجهیزات نیز مورد توجه قرار گرفته است. فولکسواگن جتا بهعنوان یک محصول کامپکت و معقول، بیشتر مناسب خانوادههایی طراحی شده که به تکنولوژی، بیشتر از ظاهر توجه میکنند. در بین سدانها، جتا توانسته نام پر فروشترین سدان فولکسواگن را به خود اختصاص دهد و رقابت نزدیکی با گلف داشته باشد.
یکی از دلایل این فروش بالا را میتوان استهلاک پایین جتا دانست. این خودرو رقابت سنگینی را در بازار سدانهای جمع و جور، با خودروهایی مانند هوندا سیویک، تویوتا کرولا،فورد فوکوس، مزدا 3 و هیوندای الانترا تجربه میکند. جتا در سایت معتبر thecarconnection.com به لطف مصرف سوخت مناسب و ایمنی بالا، توانسته امتیاز ۶.۵ را از ۱۰ کسب کند. بر همین اساس جتا را میتوان در دسته خودروهای محبوب این فرم از بدنه دانست.
سدان کامپکت فولکسواگن، قدمتی ۷ ساله دارد و بهعنوان یک سدان ارزان، سالهاست که در بازارهای جهانی خودنمایی میکند. البته نباید انتظار از این خودرو در حد محصولات لوکس فولکس و سایر شرکتهای زیرمجموعه این خودروسازی باشد، چرا که هدف از عرضه این خودرو، بازار سدانهای کوچک ارزان قیمت بوده است. نمیتوان گفت که همه مردم، جتا را دوست خواهند داشت چرا که نقاط ضعفی نیز دارد، اما تدابیر اتخاذ شده بهگونهای پیش میروند که تلاش حداکثری فولکسواگن برای ارائه یک پکیج کامل با کمترین قیمت و بیشترین رضایت مشتری، قابل مشاهده خواهد بود.
از لحاظ بصری و ظاهری، نمای جلویی این خودرو کمی قدیمی بهنظر میرسد. چراغهای جلو، فرم بدنه و جلو پنجره، همگی دیزاین سادهای دارند و نمای خاصی را در معرض نمایش قرار نمیدهند.
این بخش بهطور واضح مشخص میکند که جتا چندان جوانان و افراد علاقهمند به خودروهای اسپرت را مد نظر قرار نداده و هدف آن خانوادهها است. فرم عقب خودرو کمی بهتر طراحی شده و با مشاهده آن یاد خودروهای کیا اپتیما نیز در ذهن شما تداعی میشود.
البته نباید معنای سادگی با زشت بودن اشتباه گرفته شود. جتا چهرهای ساده و دوستداشتنی دارد که از جانب و عقب، بیشتر جلب توجه میکند. البته طراحی این محصول به شکلی بوده که کاملا سلیقه را به چالش میکشد و سلیقههای متفاوت و نظرات مختلف در خصوص آن خواهند داشت.
درون کابین جتا شما حس خودروهای ارزان قیمت را نخواهید داشت و با صحنهای جذاب روبرو میشوید. کیفیت متریال داخلی از حد انتظار نیز بهتر است. فولکسواگن در طراحی فضای داخلی سعی کرده ۲ عنصر سادگی و جادار بودن را مد نظر قرار دهد.
صندلیهای این مدل از محصولات فولکسواگن از نوع پارچهای در نظر گرفته شده اما راحتی آنها سطح قابل قبولی دارد. فضای بار جتا در حدود ۴۰ میلیمتر بیشتر از تویوتا کرولا بوده و شما فضای زیادی را در اختیار خواهید داشت تا در مسافرتها دچار مشکل نشوید.
فولکسواگن مدل جتا را در چند تیپ مختلف با پیشرانههای متفاوت روانه بازار کرده است. ارزانترین تیپ جتا با نام جتا S شناخته میشود که مجهز به پیشرانه ۱.۴ لیتری توربو است. پیشرانه ۴ سیلندر این مدل، توانایی تولید ۱۵۰ اسببخار قدرت را دارد.
تیپ SE نیز پیشرانهای مشابه مدل S دارد اما به دلیل تجهیزات بیشتر قیمت بالاتری را به خود اختصاص داده. پیشرانههای ۱.۸ لیتری توربو و ۲.۰ لیتری توربو نیز سایر گزینههای فولکسواگن برای جتا است. پیشرانه ۱.۸ لیتری توانایی تولید ۱۷۰ اسب بخار، و پیشرانه ۲.۰ لیتری توانایی تولید ۲۱۰ اسببخار قدرت را دارد.
گیربکسهای ۵ و ۶ سرعته دستی و اتومات، وظیفه انتقال قدرت مدلهای مختلف جتا را برعهده دارند. ارزانترین مدل جتا، 17,895 دلار قیمتگذاری شده و مدل فول این خودرو که GLI نام دارد، قیمتی بالغ بر 27,895 دلار دارد. بنابراین این خودرو براساس واحد پولی کشورمان در حدود 71580000 تومان برای مدل کم آپشن و 1115800000 تومان برای مدل فول آپشن، قیمت خواهد داشت.
از لحاظ سطح تجهیزات ایمنی و رفاهی، جتا خودرویی کامل است. این مدل از محصولات فولکسواگن با تجهیزاتی مانند سیستم جدید اطلاعات و سرگرمی MIB 2، استارت فشاری، چراغهای عقب LED، کنترل هوای دوگانه، صندلی تنظیمشونده راننده، سقف آفتابگیر، حسگرهای پارکینگ و یک دوربین نمای عقب، سیستم هشدار نقطه کور، سیستم ترمز اضطراری، ایربگ سزنشینان جلو و جانبی و پشت سری هوشمند و … عرضه شده است.
چرخان