حتما برای شما هم پیش آمده که نگاهی به لیست برنامه روزانه تان انداخته اید و بخشی از آنها را به بعدا موکول کرده اید. به تعویق انداختن کارها برای هر فردی ممکن است پیش بیاید. حتی موفق ترین افراد هم با این وسوسه که می توانند کارهایشان را در زمان دیگری انجام دهند روبرو هستند اما آنها برای مدیریت کارهایشان و مقابله با این وسوسه از چند روش و استراتژی استفاده می کنند. برای اینکه شما هم از حس عذاب وجدان انجام ندادن کارها راحت شوید و با این ۸ روش آشنا شوید با سبکتو همراه باشید:

آنها نسبت به کارها متعهد هستند

آنها به خودشان تعهد می دهند که تمام کارهایشان را تا آخر انجام دهند. شما هم می توانید یک تعهد برای خودتان درست کنید، می توانید یک لیست از کارهای روزانه خود تهیه کنید و در یک دفترچه بنویسید و آن را کنار خود بگذارید. دائم آن را چک کنید و مطمئن شوید که برای انجام همه کارها وقت کافی دارید. البته می توانید به جای دفترچه استیک نوت های رنگی بخرید و آن را بر روی میزتان بچسبانید یا از لپ تاپ و کامپیوترتان استفاده کنید تا همیشه جلوی چشم شما باشد. سپس با انجام هر کار آن را از روی لیست خط بزنید. این کار انرژی خوب به شما برای ادامه می دهد.

نسبت به دیگران مسئولیت پذیرند

گاهی هر چقدر هم خودمان را متعهد کنیم و لیست کارهایمان را در همه جا نصب کنیم باز هم تنبلی و وسوسه به تعویق انداختن کارها سراغمان می آید. افراد برای اینکه در مدیریت کارها موفق باشند و کاری را رها نکرده باشند، از دوستانشان استفاده می کنند. آنها اهدافشان را به دوستان نزدیکشان می گویند. چه اتفاقی می افتد؟ دوستانشان هر بار آنها می بینند از اهدافشان می پرسند و افراد برای اینکه پیش آنها احساس شرمندگی نکنند، به شدت اهدافشان را پیگیری می کنند. البته اگر شما جزء افرادی هستید که تا آخرین لحظه دوست ندارید کسی از اهدافتان با خبر نباشد می توانید یک وبلاگ ایجاد کنید و هر روز از کارهایی که انجام می دهید بنویسید با این کار احساس مسئولیتی در شما به وجود می آید که در مقابل خوانندگان خود باید پاسخگو باشید. و در نتیجه برای مدیریت کارها یتان بیشتر تلاش می کنید.

خودشان را به دکل می بندند

در داستان ادیسه نوشته هومر آمده است که در یک جنگ دریایی، ناخدا از کارکنان خواست تا او را به دکل کشتی ببندند تا وقتی در مقابل سپاه پر قدرت دشمن قرار گرفت از ترس به دریا نپرد. اگر شما هم احساس می کنید که در مدیریت کارها ممکن است ضعیف باشید و موقع انجام کار سراغ فیسبوک و اینستاگرام بروید. پس نیاز به دکل دارید.

برخی از اپلیکیشن ها مانند:  Rescue Time, Self Control و Focus می توانند در مدیریت کارها مثل دکل باشد. این برنامه ها به شما اجازه دسترسی به سایت هایی مثل فیسبوک را در زمانی که مشخص کرده اید نمی دهد و شما مجبور به ادامه کارتان هستید.

خودشان را می شناسند

خودشناسی ویژگی مشترک تمام افراد موفق است. خود آگاهی به شما کمک می کند تا اول دلیل اینکه کارها را به تعویق می اندازید را بفهمید. حالا می توانید آن دلایل را رفع کنید یا راه مبارزه با آن را پیدا کنید. خستگی، عدم اعتماد به نفس در کاری که انجام می دهید یا متنفر بودن از کارتان می تواند دلایل به تعویق انداختن کارها باشد. وقتی شما دلیل را پیدا کنید راه های درست حل کردن آنها را هم پیدا می کنید و از دست آنها راحت می شوید.

برنامه ریزی قبلی دارند

حتما برای شما هم پیش آمده که سرکار حاضر شدید و پشت میزتان نشستید و از خودتان پرسیدید، خب حالا چه کار کنم؟ یا چون نمی دانستید چه کاری باید انجام دهید، وقتتان را صرف وبگردی و چک کردن ایمیل هایتان کرده اید؟ فرقی نمی کند که چه نقشی در محل کارتان دارید باید یاد بگیرید که همیشه برای روز بعدتان برنامه داشته باشید. بهترین زمان انجام این کار شب، قبل از خواب است. می توانید کارهایی که از روز قبل مانده و کارهایی که باید در روز بعد انجام دهید را لیست کنید یا به استیک نوت هایتان اضافه کنید. با این کار به بهترین شکل از زمانتان استفاده می کنید علاوه بر اینکه در پایان روز احساس مفید بودن خواهید داشت.

متعهد به شروع کار هستند

کافی است کار را شروع کنید و بعد خواهید دید که درگیر آن می شوید و زمان زیادی را برای آن صرف می کنید. مثل باشگاه رفتن. کافی است که همت کنید و باشگاه بروید بعد خیلی راحت ۲ تا ۳ ساعت ورزش خواهید کرد. بسیاری از کارهایی که انجام نمی دهیم، هرگز آنها را شروع نکرده ایم. پس هر کاری که در لیست روزانه تان دارید را طبق برنامه ریزی پیش ببرید وقتی شروع به کاری می کنید می بینید که از بیکار بودن چقدر بهتر است، بنابراین خیلی زود به این روند عادت می کنید.

کارهای بزرگ را به بخش های کوچک تقسیم می کنند

افراد موفق باور دارند که هرچه کارها بزرگتر باشد انجام شدن آنها غیر ممکن می شود مگر اینکه آنها را تبدیل به کارهای کوچکتر، خاص تر و قابل اندازه گیری تر کنند. مثلا اینکه بنویسید چاپ کتاب کافی نیست باید چاپ کتاب را به صورت جزئی تر بنویسید مثلا ارسال نسخه قابل چاپ کتاب برای انتشارات فلان و ارسال طرح جلد برای خانم فلان و…

رها کردن

گاهی شما شروع به انجام کاری می کنید و چند ساعت هم برای آن زمان می گذارید. اما بعد متوجه می شوید که کار ارزشمندی نیست، افراد موفق در این زمان کار را رها می کنند. آنها این توانایی را دارند که کارهای با ارزش را از بی ارزش تشخیص دهند. البته در ابتدا شاید مجبور باشید برای کاری بیشتر زمان بگذارید تا متوجه شوید. اما چیزی که مهم است این است که بدانید مدیریت کارها تنها انجام آن نیست بلکه انجام کار با ارزش است.

یاد بگیرید توانایی مدیریت کارها را در راه رسیدن به اهدافتان به کار بگیرید. باور کنید که تلاش و خود شناسی اهمیت بسیاری در مدیریت کارها دارند. پس از همین الان شروع کنید.

نظر شما در چست؟ شما چه طور از به تعویق انداختن کارهایتان جلوگیری می کنید؟

 

“۸ روش افراد موفق برای مدیریت کارها” را بشنوید (۶دقیقه)

 سبکتو

  • هوش هیجانی

    طرز فکر افراد موفق

    طرز فکر افراد موفق خیلی از افراد همیشه به دنبال راهی برای دست یابی به موفقیت هستند. گاهی ب…
  • social

    آموزش افزایش مهارت‌های اجتماعی

    آموزش افزایش مهارت‌های اجتماعی شاید بارها پیش آمده باشد که از خودتان بپرسید چگونه می‌توان …
  • Man success

    با درست بودن 80 درصد از کارهایمان، موفق می‌شویم

    با درست بودن 80 درصد از کارهایمان، موفق می‌شویم فیونا گرینوالد، مشاور متخصص اجتماعی ، سخنر…
  • چگونه اراده خود را تقویت کنیم؟

    چگونه اراده خود را تقویت کنیم؟ خیلی از ما ها خوب میدانیم بعضی صحبت ها در در جهت استتار ضعف…
  • استرس

    درمان استرس

    درمان استرس استرس اصولا مانع عملکرد صحیح بسیاری از فعالیت های فیزیکی و روحی افراد میشود. ا…
  • عوامل موثر بر داشتن انرژی روحی و جسمی

    عوامل موثر بر داشتن انرژی روحی و جسمی تا کنون حتما برایتان پیش آمده که موبایل خود را بر رو…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *