همه میدانیم که سالهای زیادی از تأسیس شیائومی نمیگذرد. اما این کمپانی سختکوش، همواره به فکر رقابت با کمپانیهایی چون اپل، سامسونگ و هواوی برای ساخت چیپستهای خانگی خود بوده و حالا این رؤیا محقق شده است.
Surge S1 از معماری 8 هستهای سود میبرد که شامل چهار هسته Cortex A52 با فرکانس 2.2 گیگاهرتز و چهار هسته Cortex A53 با فرکانس 1.4 گیگاهرتز میشود. فرآیند ساخت آن 28 نانومتری HPC+ است. شیائومی بیان میکند که وجود چهار هسته قدرتمند و چهار هسته با فرکانس پایین تعادل خوبی میان قدرت پردازشی و مصرف انرژی ایجاد خواهد کرد. بهعلاوه پردازنده گرافیکی آن از نوع Mali-T860 است که به خوبی از استاندارد Vulkan و از تکنولوژی فشردهسازی تصویر ASTC و نیز AFBS پشتیبانی میکند.
همچنین پردازنده چینیها از DSP 32 بیتی، VoLTE و ISP دوگانه 14 بیتی پشتیبانی میکند که مورد آخر، در بهبود کیفیت تصویر نهاییبهویژه در شرایط نوری کم نقش مهمی دارد. شیائومی میگوید که سیستم امنیتی اختصاصی خود را برای Surge S1 در نظر گرفته که از طریق OTA قابل ارتقا است و مکانیزمهای موجود در آن از درز اطلاعات جلوگیری میکنند.
اما عملکرد شیائومی Surge S1 در بنچمارک AnTuTu چگونه است؟
شیائومی اعلام کرده که پردازندهاش در بنچمارک مذکور عملکرد بهتری از اسنپدراگون 625 و حتی Helio P20 داشته است که نشان از رقابت آن با این دو چیپست در بازار دارد. البته این امتیازات نمیتوانند نشاندهنده عملکرد پردازندهها در حین استفاده باشند.
مدتزمان لازم برای رساندن Surge S1 از مرحله تحقیق و توسعه به مرحله تولید انبوه، برای شیائومی 28 ماه بوده و البته هدف نهایی این کمپانی، تولید پردازندههای رده بالایی است که در کنار عملکرد عالی، بهره وری انرژی خوبی هم داشته باشند.
باید گفت که ساخت این تراشه بهعنوان اولین تلاش کمپانی، موفقیت خوبی محسوب میشود. نخستین گوشی مجهز به Pinecone S1، می5C است که جزئیات بیشتری را در اختیار ما قرار خواهد داد.
آی تی رسان